Hvordan til at opdele en ananas Bromalaid plante

August 6

Hvordan til at opdele en ananas Bromalaid plante

Bromeliads er en familie af planter, der almindeligvis dyrkes for deres dekorative funktioner. Ananas plante er dog den ene bromeliad, der er spiselige og er vokset for sin frugt. Ligesom alle bromeliads, kan ananas planter overføres gennem division. Men i modsætning til andre plante divisioner, du behøver ikke at fjerne en ananas plante fra pot eller jorden at opdele det fordi forskydningerne vokser over jorden. Bemærk, at delte planter ikke kan producere frugt de første par år.

Instruktioner

•Fjern alle snavs eller barkflis nær bunden af planten så du kan tage en tæt ser i bunden af anlægget.

•Look for hvalpe, som er små forskydninger, eller unge planter, der vokser på de sider af vigtigste eller moderplanten. Hvalpene du vil dividere bør være mindst en tredjedel af størrelsen af moderplanten.

•Klippe off unger med en skarp hobbykniv. Du behøver ikke at få op rødderne fordi hvalpene vil danne deres egne rødder.

•Plant hvalpene så hurtigt som muligt. Hvis dyrkning i Potter, plant en ananas plante pup pr. 3 - til 4-tommer gryde. Brug en fugtig pottemuld med ekstra perlite, ifølge Louisiana State Universitys landbrugs Center hjemmeside. Plant dem kun som dyb som deres laveste blade og derefter holde sig tre eller fire blyanter eller indsatser omkring den pup sikkert det på plads indtil rødder form.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at grave ud anlægget til at opdele det, medmindre det ikke længere producere god ananas og du ønsker at smide det. Hvis ikke, grave ud anlægget og derefter skære pups væk med nogle rødder knyttet. Du behøver ikke også at sætte nye planter, hvis de har rødder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com