Hvor hen til manuelt indskrive den varme olie niveau i en olietank

August 7

Hvor hen til manuelt indskrive den varme olie niveau i en olietank

Når du opvarme dit hjem med hjem fyringsolie, er det vigtigt at holde øje med tank niveau bare som du se brændstof måle på din bil. Nogle olietanke har eksterne flydende målere, som du kan simpelthen se på at afgøre, hvor meget brændstof, du har tilbage. Men de fleste olietanke har ikke disse målere og du skal tjekke dem manuelt. Manuelt indskrivning varmen olie i en olietank kræver brug af en lige pind. En række af olieselskaber tilbyde disse "maalepind" uden beregning.

Instruktioner

•Drej top udfylde ventil hætten mod uret og Fjern hætten fra tank. Udfylde ventil er den største af de to hætter oven på olietank. Dette er, hvor levering driver fylder din olietank.

•Sæt en tør 6-mund-lange lige pind ind i fyld hullet indtil udgangen af stokken hviler i bunden af tanken. Indsæt pinden, langsomt og lige. Mark pisk med en blyant, hvor stokken møder toppen af fyld hullet når fuldt indsat.

•Træk pinden ud af tanken og placere det mod slutningen af tanken, hvis du har en stående tank. Kig på den våde mark til at bestemme hvordan fuld eller tømme din tank er. Hvis du har en tank, der er halvdelen neddykket i jorden, ser på afstanden mellem de våde og blyant-mærket til at bestemme din oliestanden.

•Thread fælles landbrugspolitik tilbage på udfylde ventil hul, indtil du kan ikke længere slå det i hånden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com