Typer af tøj opbevaringsbeholdere

August 8

Typer af tøj opbevaringsbeholdere

Uanset om du bruger dem at corral egensindige tilbehør eller gemme sæsonvarer, opbevaringsbeholdere skal organisere din garderobe en overkommelig opgave. De kan også være en stilfuld tilføjelse til indretningen af dit hjem og tilføje personlighed til dit skab. En bred vifte af forskellige størrelser, farver og stilarter af containere på markedet kan bidrage til at opfylde dine organisere behov.

Plast placeringer

Plastik beholdere kommer i en række størrelser og omfatter ofte dækker. Forskellige størrelser hjælper dig med at finde beholdere til at passe dine opbevaringsbehov. Disse containere er også relativt billig og nem at finde. Store containere er især nyttig til opbevaring af pladskrævende sæsonvarer som vinterfrakker, støvler eller snow bukser. Mindre beholdere kan bruges til at organisere kostume smykker, tørklæder eller andre sæsonvarer. At overfylde containerne kan forårsage rynker eller beskadige varerne.

Kurve

Kurve kan bruges til at organisere tøj på dit skab hylder. Bruge kurve til at lagre trøjer, holder casual skjorter og tilbehør tøjet foldet og dine hylder pæn. Kurve kan også give en interessant fokale træk for dit skab. Når du vælger kurve til at gemme tøj, gøre indersiden af kurven glat, så det ikke fange på tråde af dit tøj. Nogle kurve kan omfatte en foring, der forhindrer skader sarte tøj.

Kasser

Mange kasser fremstillet af forskellige materialer er tilgængelige, herunder træ, klud og pap. Disse containere er tilgængelig i en bred vifte af størrelser, farver og designs. Beholderne er også nyttig til at organisere reoler, men de kan også være gemt under sengen eller endda stablet udenfor skabet. Nogle bokse kan omfatte dækker der hjælpe med at beskytte tøj og tilbehør fra samle støv.

Tasker

For folk i små opholdsstuer giver vakuum-forseglet tasker en masse kompakt opbevaring. Disse tasker kan bruges til at gemme sæsonvarer som trøjer. Når du fylder posen med foldet tøj, seal pose og vakuum ud luften inde. Dette forårsager størrelsen af posen til at skrumpe, hvilket gør det let at gemme væk, indtil du har brug for varerne igen. Dog kan nogle tøj ikke reagerer godt på denne metode i opbevaring, så vær forsigtig med eventuelle sarte tekstiler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com