Hvordan at reparere et stort hul i stuk væg af huset

August 9

Stuk er en form for gips generelt bruges til at oprette udvendige vægge på bygninger. Fordele ved stuk som byggemateriale, ifølge beton tænker, er den lave pris, holdbarhed og det faktum, at det ikke bevarer fugten, hvilket gør den ideel til områder med høj luftfugtighed. Ligesom enhver ydervæg dækker selv, kan stuk blive beskadiget. Hvis et stort hul former i stuk væg i et hus, behøver du ikke en entreprenør. Du kan reparere hullet selv med et par grundlæggende materialer.

Instruktioner

•Tag på kraftige handsker og sikkerhedsbriller og køre din hånd forsigtigt langs indvendigt kant hul i stuk at afbryde nogen stykker af stuk, der allerede er løs. Mejsel off kanter af stuk hul med en hammer og flathead skruetrækker til at forme hul i et rektangel eller kvadrat. Fortsat mejsel ud til siderne, indtil du ser den fastholde ledning rundt alle kanter.

•Klart snavs fra hullet ved at blæse ind i hulrum med dåse luft. Du behøver ikke at fjerne alle de rester, der sidder i hullet, så længe du rydde området foran fastholde ledningerne og rundt i kanten af hullet.

•Measure længden og højden af det hul, som du hugget ud i stuk væggen. Overføre målingerne til et stykke af skrot drywall og klippe drywall størrelse.

•Sæt stykke af drywall ind i det store hul i stuk. Skubbe drywall tilbage i fastholde ledningerne så ledninger kan holde drywall på plads.

•Applicer spackle over gipsvæg med en spartel, ved hjælp af spidsen af kniven for at skubbe drywall i hullerne på siderne af drywall og fylde rummet over drywall indtil spackle sidder nogenlunde jævnt med resten af stuk væggen. Give spackle 24 timer at tørre.

•Lightly sand spackle, når det er tørt, at skabe en ru overflade. Anvende et andet lag af spackle over fyldt hullet og børste over den våde lag af spackle i en tilfældig måde til at skabe tekstur. Når du har tekstureret spackled overflade, lad spackle tørre yderligere 24 timer før du rører overfladen.

Tips & advarsler

  • Når mejsling et stort hul i stuk i en kvadratisk eller rektangulær form, anbefaler LA Times, forlader 1 til 2 inches af fastholde wiren synlige på kanterne af hullet til at hjælpe med at holde sti af drywall på plads.
  • Du kan købe spackle i to former, forblandet spackle, som allerede er i pastaform eller pulverform spackle. For at bruge pulveriseret spackle, bland spackle pulver i en spand ved hjælp af mængden af vand, der er angivet på spackle emballage.
  • LA Times anbefaler et piskeris kost for at genskabe udseendet af stuk. For at skabe tekstur med kost, børste børster af kosten over den våde spackle i en hvirvlende eller cirkulær bevægelse eller i lige linjer, afhængig af udseendet af resten af stuk væggen. Formålet er at forsøge at genskabe udseendet af design i stuk i spackle.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com