Forskellen mellem sengetæpper & dyner

August 9

Når temperaturerne begynder at falde, kan du finde, at du skal styrke dine sengetøj og covers. Ud over at holde dig varm, sengetøj stof bringer i nye farver og indretning i soveværelset. Både dyner og sengetæpper er eksempler på bed belægninger. Mens de to typer deler visse ligheder, er de også meget forskellige, herunder samlede størrelse.

Talsmanden Definition

Formålet med dyner er at give varme. Traditionelt, blev de foldet og lagt ved foden af sengen. Når du følte koldt, du simpelthen nået for Talsmanden, udfoldede det og brugte det over din eksisterende senge anvendes. Moderne dag dyner kan have en tykkelse på op til seks inches med en naturlig eller syntetisk fyld, der tilføjer endnu mere varme.

Dynen Definition

Historisk set har er en dynen blevet brugt med mere som et dekorativt objekt end en funktionel. Sengetæpper er en type af dynen. Sengetæppe tilbyder nogle varme, selvom de ikke er typisk så kraftig som dyner. Quilts er en anden type af dynen, det være sig en håndlavet quilt eller en maskine-made tæppe. Husejere fremstillet quilts af sidesten og billig stykker af stof. I nogle tilfælde gav et tykt lag af pladevat dynen mere varme, svarende til en dyne.

Talsmanden vs dynen

En dyne er tykkere end en dynen, men typisk ikke så stor. Dyner kan nå bunden af madrassen, men en støv pjuske bruges ofte rundt i bunden, som dækker boks foråret. Hvis du bruger en dyne som det vigtigste dækken til din seng, kan du vælge at sætte puder omkring toppen af sengen. Generelt, en dynen er tyndere og længere end en narresut. Afhængigt af producenten, kan dynen helt dække sengen og nå lige over gulvet.

Overvejelser

En dyne minder en narresut i, at det har samme tykkelse og størrelse og er beregnet til at give varme. Den væsentligste forskel er, at en dyne er tykkere og har en blødere konsistens, som det er ofte fyldt med ned. Dyner kræver typisk håndvask eller rensning på grund af fyldet inde. En dyne cover glider over dyne at beskytte det og give et dekorativt element.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com