Blødende hjerte plante & gule blade

December 1

Blødende hjerte plante & gule blade

Der er to former for ikke-forbundne blødende hjerte planter. En er en indendørs stueplante kaldet blødende hjerte vin. Den anden er en udendørs landskab blomst kaldet dicentra. Gule blade på enten plante, er forårsaget af mangel på næringsstoffer, utilstrækkelig lys eller root rot.

Rødder

Dicentra, landskab blødende hjerte, foretrækker fugtig jordbund. Plante dicentra i et godt afdrypning jord men give barkflis for at bidrage til at bevare fugt. Blødende hjerte vin, den indendørs plante, kan have gule blade på grund af root rot anlagt den ved overdreven vanding og forkert container størrelse. Hvis rødder stikker frem fra bunden af gryden derefter repot anlægget.

Lys

Udendørs dicentra foretrækker halvskygge, så plante i et område med indirekte sollys. Blødende hjerte vinstokke klatre naturligt lys, fordi de trives i lyse sol. Når lyskrav er særdeles uegnet, bladene bliver gule og slip. Placer blødende hjerte vinstokke i smukt oplyste områder.

Næringsstoffer

Gule blade er anlagt den ved utilstrækkelig kvælstof og dicentra og blødende hjerte vin kan lide. Middel mod begge er det samme. Befrugte med en 20-20-20-forholdet, men når planten blomstrer, fodre den med en 15-30-15 mix.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com