Hvordan man opbygger en River Rock gårdhave

August 11

River rock terrasser kan tilføje en følelse af skønhed og spiritualitet til dit hjem. De er tidskrævende, men er ikke fysisk anstrengende, og vil tilføje værdi til dit hjem. At skabe en gårdhave ud af floden sten vil skabe et sted for dig og din familie og gæster til at sidde på et havebord og stole, og nyde naturen.

Instruktioner

•Decide hvor du vil bygge din river rock gårdhave, og hvor stor du vil have den. En fælles størrelse til en lille gårdhave, som kan holde et havebord og nogle stole, og eventuelt en grill, er ca 12 af 12 fod. Når du beslutter dig, hvor du ønsker det, og hvor stor du vil bygge river rock gårdhave, finde de mest niveau område af jorden til at konstruere gårdhaven på.

•Start at indstille floden sten op, starter på en anden side af hvad vil være terrassen. Skitsere de nøjagtige målinger med river klipper først, end fylde terrasse gulvet med river klipper. Du skal bruge en stor mængde af små, mellemstore og store river klipper, med en flad side. Kontroller, at du placerer river klipper flat-side op. Da nogle klipper kan være større end andre, grave dem dybere for at oprette en plan, selv overflade. Lægge floden klipperne så tæt på hinanden som muligt og pakke dem stramt.

•Pour stuetemperatur vand over floden rock gårdhave. Når du Isonzo klipperne, gå tilbage og pakke dem alle i igen, at sikre dem dybere i jorden. Efter du har justeret river klipper en anden gang, hæld vand over dem igen, og pak dem ind i dybere. Sørg for, at du ikke trykker på sten hele vejen ind i snavset; mindst bør 1 eller 2 inches være over jorden. Gentag denne proces indtil stenene er fast forankret i jorden.

•Kombiner kalk, sand og mørtel. Bland ca 3 1/2 sække med sand og en pose med kalk til hver 1 1/2 til 2 poser med mørtel. Bland små mængder ad gangen, så du ikke føler styrtede bruge blandingen, før det er tørt.

•Stuff revner mellem floden sten med mørtel blanding. Brug en lille haven skovl eller murske til at gøre dette. Brug fingrene til at proppe mørtlen ned i de mindre revner. Kontroller, at floden sten bo niveau under hele proceduren.

•Anvend en injektionsmørtel svamp og nogle stuetemperatur vand til tørre river klipper ren injektionsmørtel snavs og pletter. Kontrollér om det et par timer senere er det stadig jævnt og ensartet. Check igen næste dag. Hvis det ser ujævnt eller river klipper bugnende, bruge en lille gummihammer til at slå klipperne tilbage ned i jorden.

• Lad tørre i flere dage. Gå ikke på river rock gårdhave i mindst en uge.

•Tilføj en patio tabel, stole og grillplads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com