Hvordan til at bøje messing rør

August 11

Messing rør bruges til forskellige ting i og omkring hjemmet. Hvis du kommer på et projekt, der kræver dig at bøje et stykke messing rør, er der et par ting du skal gøre, før bøjning i slangen, for at bevare integriteten af messing og undgå kinks i slangen.

Instruktioner

•Brug blyant til at markere afsnittet af slangen, der skal bøje.

•Applicer varme til området markeret ud af afsnittet i messing rør med propan torch. Denne ekstreme varme vil forårsage de krystalliseret molekyler, der omfatter messing til at bryde op og justere sig selv. Varme sektion af rør indtil det gløder rødglødende.

•Tillad messing rør til at sidde og cool indtil det er stuetemperatur. Forsøger at bøje slangen, før det køler kan resultere i alt for svær for en bøje i slangen, samt smerteligt brændte hænder.

•Bend slanger som du gerne. Du kan bøje slangen over noget til at hjælpe dig med at opnå den form og kurve, som du ønsker. Dåser og flasker er gode eksempler på buede elementer, som du kan bruge til at hjælpe dig med at bøje din messing rør ind i en kurve.

•Brug sand eller salt til at bøje mere alvorlige vinkler i din messing rør. Stå messing slanger den ene ende, og fylde hulrum med sand eller salt. Tryk på slanger på en hård overflade, for at sikre, at den sand eller salt er meget stramt pakket i slangen. Når hulrummet i slangen er fuld, kan du bøje slangen uden risiko eller frygt for kinke messing rør.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com