Hvilke årsager toiletter til Gurgle når du vasker tøj?

August 12

Klukker i et toilet afløb, vask afløb eller balje afløb er luften undslippe rørene. Hvis toilettet klukkende når du vasker tøj, tvinger vaskemaskinen luften tilbage langs røret til det nærmeste adgangspunkt. Blokering toilet afløb ville tvinge denne luft ud af den næste tilgængelige afløb. Du har flere forklaringer på, årsag og reparation af støj.

Delvis træsko

En delvis tilstopning i de vigtigste afløb placeret efter vaskemaskine fyld vil forårsage at gurgle. Når vaskemaskinen dræner vandet, er stien begrænset, tvinger vand og luft tilbage langs længden af røret. En delvis træsko vil tillade vand at flyde forbi, men med sådan en hastighed at tilbagestrømning stadig opstår. De fleste håndvask og Badekar afløb vil ikke være let påvirket på grund af langsommelige disse afløb. Karret, bliver et stort afløb åbning, giver vand og fanget luft for at tvinge sig vej gennem rørene til afløbet åbning, forårsager den klukkende lyd.

Tilstoppet aftræksrør

Aftræksrør er et lodret rør, der trænger taget. De fleste udluftningsanordning rør er ikke omfattet af noget, så dyr og naturlige debris at falde ind i åbningen. Når røret bliver tilstoppet, har luft i rørene meget få flugtveje. Luftstrømmen er nødvendigt at tillade vand at ordentligt afløb. Bøtter og dræn bruger meget lidt i vejen for pres, så airflow ikke er så nødvendigt for disse rør. Toilet og tvungen afløb, som en opvaskemaskine eller tøj spændeskive, kræver luftstrømmen. En tilstoppet aftræksrør tvinger luften tilbage ud af afløbet i den nærmeste åbning, der er ofte et toilet afløb. Gurgle er lyden af luften undslippe rørene.

At fjerne træsko

De fleste fagfolk kan ream ud træsko ved hjælp af en blikkenslager 's slange eller luft blære. Slange og blære vil tvinge en træsko i afløbet i større vigtigste afløbet, åbne strømmen af vand. Blikkenslager 's slange er et værktøj, der kan købes på de fleste isenkræmmere, så du kan fjerne træsko uden professionel intervention. Bruge slangen på afløb og aftræksrør for at fjerne enhver form for træsko. Kemisk drain åbnere også arbejde vidundere på langsom afløb. Hælde afløbsrens ned i toilettet efter instruktioner inkluderet på etiketten af kemikaliet. Både professionelle og DIY tilstoppe fjernelse vil rydde op rørene og fjerne gurgle.

Beskytte afløb

Installere en udluftningsanordning pipe cap på toppen af aftræksrør forhindrer naturlige snavs, såsom blade og kviste, samt dyr, fra tilstopning af aftræksrør. Udluftningsanordning pipe caps er relativt let at installere og kommer med eksplicitte instruktioner. Bruge et kemisk drain renere om en gang om måneden vil begrænse mængden af naturlige og økologiske oprustning, der resulterer i tilstoppede afløb. Den bedste løsning med en kemisk sæbe, med hensyn til rutinemæssig vedligeholdelse, er at hælde kemiske i afløbet længst væk fra de vigtigste afløb, derved at tackle oprustning overalt langs linjen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com