Hvordan man Wire en Honeywell RTH221B termostat

August 13

Honeywell fremstiller termostater, der anvendes til en bred vifte af varme- og kølesystemer. RTH221B termostat kan bruges til at kontrollere konventionelle opvarmning og afkøling systemer end baseboard og varmepumpe enheder. Det byder på enkel programmering og energibesparende funktioner. Termostaten skal tilsluttes en opvarmning og afkøling enhed af ledninger. Ledningsføring termostaten til enheden er et skridt i en Honeywell RTH221B hele installationsprocessen.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen på din opvarmning og afkøling enhed og på boksen breaker ved at vende parameteren tilknyttet elektriciteten for AC-enhed i off position.

•Label ledningerne kommer til din eksisterende termostat enhed. På dette tidspunkt er den gamle termometer stadig hooked op til ledninger, der forbinder det til AC-enhed. Label ledningerne individuelt, bruger etiketter leveres med Honeywell termostat. Label ledninger efter de betegnelser, der er placeret på bagsiden af den gamle termostat hvor ledningerne er forbundet til termostaten terminaler.

•Tag den eksisterende termostat fra mærket ledningerne. Gøre dette ved at løsne skruerne på wire terminaler, med en skruetrækker, og fjerne ledningerne fra terminalerne.

•Match wire etiketter med terminal betegnelser på bagsiden af Honeywell RTH221B termostat. Betegnelser på bagsiden af Honeywell termostaten skal matche etiketter på ledningerne. Hvis dette ikke er tilfældet, er en guide inkluderet med termostat, der skitserer, hvordan termostaten skal være forbundet til forskellige scenarier.

•Brug wire strippere eller en kniv forsigtigt fjerne isoleringen eller afskærmning fra enderne af ledningerne og rense dem hvis korrosion eller rester er til stede. Dette vil afsløre den metaltråd og forberede ordentlig tilslutning til metal terminal.

•Løsn skruerne beliggende på wire terminalerne på bagsiden af Honeywell RTH221B termostat. Skub en wire ende under hver skrue.

•Stram skruer på wire terminaler til at forbinde termostaten til AC-enhed. Tænd power på AC-enhed og på de vigtigste breaker box og test for at sikre Honeywell termostaten fungerer korrekt. Programmere termostaten med dine ønskede indstillinger ved at følge producentens retningslinjer i brugermanualen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com