Højde til at montere en Deadbolt

August 13

Højde til at montere en Deadbolt

Sikkerhed i hjemmet er en alvorlig sag; Du skal beskytte dig selv og din familie mod ubudne gæster, mens derhjemme og væk. En af de mest sikre interiør-monteret udvendig dørlåse er deadbolt. En ubuden gæst kan være i stand til at vælge en nøglebaseret deadbolt afløse, men de fleste Låserigel kan kun sættes ind fra indre af dør. Nogle mennesker øge sikkerheden yderligere ved at installere flere kodede og ikke indtastet Låserigel på en dør.

Deadbolt låse

Enhver lås featuring en bolt, der ikke kan skubbes tilbage fra bolt tip er en deadbolt afløse. Nogle Låserigel som rand lås er overflade-monteret, mens andre deadbolt forsamlinger er installeret inden for døren. Låserigel opererer med en tommelfinger-tur eller nøgle. Single-cylinder Låserigel kan låses fra indersiden af døren med enten en tommelfinger-tur eller nøgle. Dobbelt-cylinder Låserigel har en udvendig nøglehullet og indvendige tommelfinger-tur eller Nøglehullet.

Monteringshøjde

En deadbolt kan monteres overalt langs den lodrette kant af døren. Du kan ikke have meget af et valg om, hvor at montere lås hvis døren er for tæt på et hjørne eller anden måde underligt placeret. Låserigel er typisk placeret over døren håndtag, hvor som helst fra 48 til 70 inches fra jorden.

Installation

Sikre papir skabelonen medtaget i lås kit til døren i den nøjagtige placering låsen er til at blive installeret. Markere midten af boret hul på indvendige døren og døren kant. Bore huller med den korrekte størrelse hul saw, derefter indsætte samlingen lås cylinder og og trim. Sikker montering med trim skruer, og derefter markere og mejsel ud strejke plade hul. Spring boring trin for en rand lås, og simpelthen niveau og montere begge komponenter til indre af døren og trim.

Vedligeholdelse

Låse skal serviceres regelmæssigt, hvis de skal fortsætte med at fungere optimalt. Når smøring er tabt, mekanismen vil ikke tænde nemt og du kunne bryde låsen sig selv eller mister en del af din nøgle i nøglehullet. Anvende grafit pulver eller spray eller en råolie-baseret glidecreme til nøglehullet og omkring bolten hvert halve år for at holde dine låse i god orden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com