Problemer med Toilet Flush ventiler

March 6

Problemer med Toilet Flush ventiler

Toiletter er en moderne bekvemmelighed, når de arbejder korrekt men er en moderne irritation når de ikke. En flush ventilen er en forholdsvis enkel mekanisme, men når det begynder at fejl, det er vanskeligt at reparere, især da mange boligejere aldrig ser ned på bagsiden af deres toilet indtil noget går galt og ikke rigtig ved hvordan toilettet fungerer.

Delvis lukning

Hvis flush ventilen lukker kun halvvejs, vil dit toilet formentlig fortsat kører og spilde vand. Kontroller at intet blokerer flush ventilen og holde det åbent, og at låget på toilettet tank ikke er hindre bevægelse af flush ventilen.

Beskadigede pakning

En beskadiget pakning eller en revne eller hul i tank under flush ventilen vil føre til de samme symptomer som en flush ventil der ikke lukker: vil du høre vandet løbe på toilettet, når du skal ikke. Inspicere flush ventilen og området omkring det, på udkig efter skader eller noget usædvanligt, som kan omfatte revner i eller misfarvning af porcelæn, jamming eller tilstopning af fremmedlegemer eller bøjet eller brækket mekanismer.

Bent Tank bold

Tank bolde blev erstattet med stopgarn en hel del år siden, men hvis du har et gammelt toilet, det stadig kan have en tank bolden, som er en plastik eller metal kugle knyttet til en stang. Tanken bold flyder oven på vand i toilet tank og løfter en løftestang, der lukker flush ventilen, når tanken er fuld. Hvis stangen som tank bolden er knyttet er bøjet, så tanken er for lavt, vil vandet stoppe før tanken har fyldt. Hvis tank bolden er for høj, holde vandets kørende ind overløb rør fordi mekanismen ikke har fortalt det til at stoppe.

Vandlidende stopgarn

Hvis du har en nyere toilet, har dit toilet et stopgarn ventil snarere end en tank bold. Hvis du har problemer med din flush ventil, ligger sandsynligvis skylden hos Stopgarnet. Hvis stopgarn ventilen bliver vandlidende, det mislykkes at forsegle udstrømning rør og vandet vil holde kørende ud af røret, forhindrer det i at lukke. Udskiftning af vandlidende stopgarn med en ny vil løse dette problem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com