Hvor hen til krog oppe en over jorden Pool vakuum

August 15

Rengøring din over jorden pool kan være ganske akkord, hvis det skal gøres i hånden. Du kan nemt tilslutte en fuldautomatisk over jorden pool rengøring system, der er drevet af dit poolsystem filter. De fleste rengøringsmidler til overjordisk pools vil vakuum i bunden af pool liner, hvor støv og snavs ophobes. Nogle rengøringsmidler scoot langs bunden af puljen, mens andre er drevet af små hjul.

Instruktioner

•Drej på din pool filter. Angive objektet filter til "efterdønningerne" og lad den køre indtil rent vand kommer ud af udledning slange. Drej kontrolelementet til gruppefilter tilbage til den normale indstilling. Bruge en haveslange og fylde poolen med rent vand til mærket af filter indtagelse på siden af pool-væggen, hvis det er nødvendigt. Trække sien lige op fra skummer og rense det af blade, hår eller fnug. Erstatte sien.

•Correct pH problemer med din pool vand. Test vandet ved udtagning af en prøve til din swimmingpool forhandler eller ved hjælp af et pH-kit, der findes på pool levering butikker. Tilføj de nødvendige kemikalier efter behov. Rense bunden af din pool ved hånden af nogen store emner såsom blade og kviste.

•Skub afsnittet leder slange i vandindtag på toppen af din pool vakuum indtil det helt sidder. Skubbe resterende sektioner af vakuumslangen til leader-slange til en længde svarende til punkt mellem skummer og længst væk i poolen, plus to yderligere sektioner af slange.

•Saml den renere hoved, hvis det er nødvendigt, med din særlig enhed. Skubbe den fleksible roterende ring på bunden af renere. Sørg for, at ringen roterer frit eller din renere vil ikke fungere korrekt.

•Drej off filteret pool. Trække leder slange lige ud i toppen af pool vakuum. Dykke din pool vakuum i vandet, indtil den når bunden. Placere den slange forsamling i poolen og skubbe den under vand, indtil al luft er blevet tvunget fra det. Tilslut leder slange til pool vakuum igen, når alle bobler er undsluppet fra vakuum.

•Tilslut den modsatte ende af vakuumslangen til pool hulske ved hjælp af fittings leveres med vakuum. Skub slangen på montering indtil fuldt siddende, som lækager vil skabe luft i systemet. Tænde pool filter hen til aktivere renere.

Tips & advarsler

  • Hvis der ikke er nok vakuumslangen sektioner til at nå alle områder af din pool, skal du muligvis køber yderligere sektioner fra din pool vakuum forhandler. En slange, der ikke er lang nok vil ikke rense din pool grundigt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com