Hvordan til at stabilisere A-Frame Swing sæt

August 16

Hvordan til at stabilisere A-Frame Swing sæt

Børn elsker at svinge og de nyder at have deres egen swing-apparater i baghaven. Det er yderst vigtigt, at der tages hensyn til sikkerhedsspørgsmål. Forældre skal sørge for deres barns swing sæt er stabil og sikker. En bevægende eller vuggende A-frame giver en ubehagelig swing, der kan være skurrende og potentielt farlige. Der findes formål-lavet stabilisatorer, men nogle gange de er utilstrækkelige, som de arbejder sig løs over tid. Hvis du vil forankre en swing sæt sikkert, overveje at bruge et kit designet til tungere strukturer.

Instruktioner

•Kontroller, at området for swing sæt er perfekt niveau og jorden er fast. Lægge en beskyttende overflade, hvis du bruger. Samle sæt svingramme, efter producentens anvisninger; justere benene efter behov. Saml ikke gynger, indtil rammesæt er sikret.

•Kontrollér starter huller i jorden, meget tæt på bunden af swing sæt ben, ved hjælp af en tung jern spike og forhammer. Skru ankre i jorden med en straight stang indtil anker øjet er i stueplan. Sæt ankre i i en lille vinkel, med anker øjne peger væk fra swing sæt.

Uddelingen Strammeskruer lodret til toppen af A-frame reck, ikke mere end 2 inches i. Du bliver nødt til at bore eller hammer små huller i rammen til at acceptere Strammeskruer, medmindre rammen har været forborede. Spændemøtrikken kroge skal pege nedad.

•Thread wire kabel, medfølger i en købt anchor kit, gennem et anker øje. Sikker med en wire rope klip. Tag kablet gennem spændemøtrikken og fastgøre den til anker øjet i bunden af andet ben. Spænd kablet ved at skrue spændemøtrikken. Sikre, at kablet er sikret stramt mod sæt svingramme med kabel clips til at forhindre barn klemme fingre ved et uheld. Gentag denne procedure på anden siden af rammen.

•Encase alle fremspringende dele af taping skum lagen omkring dem. Færdig montage swing sæt ved at tilføje gynger.

Tips & advarsler

  • Inspicere A-frame efter første brug og stramme kabler som krævet. Inspicere ugentligt derefter. Forny beskyttende dække hvor og når nødvendigt.
  • Køb all-purpose anker kits på detailforretninger med speciale i mobilhomes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com