Dæk designmuligheder

August 16

Dæk designmuligheder

Dæk designmuligheder er ikke længere kun om størrelsen og et begrænset antal figurer. Job for at designe dine dæk betyder mange flere beslutninger og indsnævre et betydeligt større antal muligheder. Den bedste måde at faktisk disse designmuligheder ned til en overskuelig størrelse er til at huske hvad du har til hensigt for dæk og hvordan dens design kan bedst manipuleres til at tjene mange forskellige formål.

Gelænder og rækværk

Tilføje nogle personlighed og stil til selv de simpleste af dæk kan opnås ved at vælge en vindende design til din gelænder og rækværk. Dit valg af materialer til dette aspekt af dæk omfatter rustfri stålrør, faste glaspartier og aluminium balustre. Balustre er tilgængelig i en bred vifte af stilarter, der kan supplere eller kontrast med dit hjems overordnede stil.

Screenede kabinetter

Screenede kabinetter er en indstilling, der tillader dig at bruge dine dæk selv under barske vejrforhold. Design spænder fra fritstående modeller til tre-sidet modeller, der tillægger Parlamentet til at skabe den fjerde side. Dæk kabinetter er tilgængelige i kits til at gøre dem en lettere DIY projekt. De mest holdbare kabinetter har rammer konstrueret af højkvalitets aluminium med en emalje finish bagt på det. Mere overkommelige skærmen indhegninger brug galvaniseret stål indramning færdig for at gøre dem mere modstandsdygtigt overfor falmning.

Lagerplads under dæk

Dæk bygget mindst 42 inches høj giver opbevaringsplads under. Jo højere højde på dæk, de mere alsidige lagerkapaciteten. Føje lagerplads under dit dæk kan være et godt sted at holde brænde, redskaber eller haven forsyninger. Et større område vil tillade opbevaring af ting som ridning plæneklippere, cykler og havemøbler.

Madlavning indstillinger

Madlavning udenfor på dækket betyder, at vælge fra en bred vifte af designmuligheder. Du opbygge din dæk med tilføjelsen af en grill eller udstyrede fuldt udekøkken i tankerne. Hvis din udendørs spise planer ikke er så ekstravagant, er en mere overkommelig mulighed en brand pit omkring hvilke er en halvcirkelformet område til spisning. Et dæk designet til funktionen pejs vil drage størst fordel af murværk enhed bygget og i nærheden af kanten af dækket til at tage op den mindste mængde plads.

Pyntede materialer

Træ er ikke længere den eneste levedygtige mulighed for dit materiale, når du udformer en dæk. Træ dæk kræver konsekvent vedligeholdelse men giver en æstetisk tiltalende udseende. Pyntede kompositmateriale udnytter en bred vifte af syntetiske komponenter, der tilbyder betydelig gavn af at kræve langt mindre vedligeholdelse end træ. En anden mulighed er vinyl pyntede der er tilgængelig som dekorative eller tekstureret overflader knyttet til et deck overflade ved hjælp af enten latex gulvbelægning cement eller kontakt cement.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com