Mit hus plante palmetræ vender gul

August 18

Palmer er populære prydplanter, fordi for de fleste mennesker de fremkalde følelsen af troperne. De findes over hele verden, hvor vejret bliver varmt det meste af året, herunder Florida, Hawaii og de sydvestlige dele af USA. De kan være vanskelige at passe når der holdes indendørs, men og gulfarvning bladene kunne være et tegn på angst.

Magnesiummangel

Magnesium er et mineral, der er afgørende for de fleste af liv på jorden. En magnesiummangel er indiceret ved tilstedeværelsen af lys gul striber langs bunden af palm tree blade (blade). Denne mangel kan afkortes ved at tilføje magnesium-beriget gødning eller giver magnesium kosttilskud til jorden.

Over vanding

Fronds kan begynde at vende brun eller gul, hvis du giver planten for meget vand. Gulfarvning bladene bliver lidt fugtige, hvilket er en indikator for over vanding. Tilføj 30 procent til 50 procent sandet til jord mix. Dette vil give mulighed for bedre dræning, så overskydende vand ikke er absorberes. Under vanding medfører også blade at vende gul eller lys brun. Nyplantede palmer skal vandes en gang om dagen for den første uge og derefter to til tre gange om ugen derefter.

Kaliummangel

Kaliummangel er mere almindelig i udendørs palmer, men kan også forekomme i indendørs palmer, der holdes i dårlige jordbundsforhold. Kalium er et andet vigtigt mineral, og en mangel på kalium vil forårsage gul steder at komme ud over træet palmeblade. Tilføje kaliumtilskud eller kalium-beriget gødning til jorden for at genoprette den rette ernæringsmæssige balance.

Nye blade

Gulfarvning bladene er ikke altid et dårligt tegn. Nogle gange er det et tegn på nyt liv. Ældre blade vil drej til gul, derefter brun derefter i sidste ende falder ud som nye og grønnere blade klar til at vokse ud. Tilføje jerntilskud til jord og vand håndfladen korrekt for at sikre de nye blade, der kommer i vil være grøn og frodig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com