Planter, der vokser i Florida-halvøen landskabsform

August 19

Planter, der vokser i Florida-halvøen landskabsform

Halvøen Florida består af mange landskabsformer, der omfatter sumpe, floder, små søer og moser. Dette land er hjemsted for mange planter, at tilpasse sig godt til miljø- og temperaturer i disse områder. Fleste af disse planter vokser bedst i USDA hårdførhed zone 9. Florida, Sunshine State, har sjældent temperaturer over 100 grader Fahrenheit eller under frysepunktet.

Mangrover

Mangrover er fælles langs mange south Florida kyster og tilpasse sig godt til salte farvande, fordi de kan forvandle saltvand til ferskvand og eventuelle overskydende salt den modtager vil være udskilles gennem sine blade. Mangrover har busket, grønne blade og nogle producere små blomster. Mere end 50 arter af mangrover findes. I Florida omfatter de tre mest almindelige typer rød, hvid og sort mangrover. Disse kaldes også gå træer, fordi de synes at være omvandrende eller stående på overfladen af vandet. Den rød mangrove er den mest almindelige arter i Florida og vokser almindeligvis langs kanten af vand.

Mosen knapper

Mosen knapper har hvid til grålig knap-formede hoveder oven på tynd grønne stængler. Disse planter kan findes langs våde vejsider og mange Florida kyster. Mosen knapper er opstået planter, der er hjemmehørende i Florida. Blade knive vokser i klynger, spiral og de knap-formede hoveder består af mange små hvide til grålig blomster. Mosen knapper gør bedst i fugtig jord og fuld sol.

Swamp solsikker

Swamp solsikker er hjemmehørende i Florida og er fælles langs halvøen Florida. Disse blomster er lyse gule og omgiver en mørk brun center. Planterne vil vokse op til 4 fod i højde og bredde. Swamp solsikker har et højt salt tolerance og vokse meget hurtigt. Sommerfugle og fugle bliver foder ud af frø af disse blomster. Swamp solsikker overleve i fuld sol og fugtig jord.

Halskæde Pod

Halskæde pod er en busk, der kan vokse op til 10 fod høje og trives i fuld sol. Løvet er sølvfarvede grøn og busk producerer lyse gule blomster. Blomsterne vokser på pigge, der er 4 til 16 inches lang. Efter plante blomster, prangende brun seedpods formen på anlægget. Disse frø ligner halskæde perler men er meget farlige at spise.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com