Sådan konverteres en Solid dør til en hollandsk dør

March 18

En hollandsk dør er bogstaveligt talt to døre i en. Hollandsk døre giver dig mulighed for kun åbne den øverste halvdel af døren mens den nederste halvdel lukket. Det er et fantastisk koncept for familier med unge børn. Du kan holde små børn værelser de kunne få ondt i uden at helt lukke værelse off.

Instruktioner

•Brug din boremaskine og Phillips-head bore bit for at fjerne skruer fra hængsler på døren og dørkarmen. Bruge øvelsen til at løsne og fjerne skruerne fra dørhåndtag på den indvendige side af døren. Tag dørhåndtag. Det er ikke nødvendigt at fjerne dør smæklås.

•Measure længden af døren fra toppen ned. Markere døren på 40 inches fra toppen. Brug en lige kant og en blyant til at tegne en lige streg på tværs af døren. Brug enten din bordrundsav eller din rundsav til at skære langs linjen, indtil du har to separate sektioner.

•REINSTALL den øverste hængsel, du har fjernet fra hvad er nu den øverste del af den nye nederlandske dør. Du skal bruge et andet hængsel til den nederste kant af dette afsnit. Placer den nye hængsel på kanten af døren 4 inches op fra bunden. Sørg for, at den side, der holder hængsel pin vender på samme måde, at de eksisterende hængsler blev installeret. Brug en blyant til at spore omkring del af hængslet, der forbinder til kanten af døren.

•Anvend en mejsel og hammer til at skære den vektoriserede mønster. Skære mønster ned til tykkelsen af hængslet. Sikre den nye hængsel til dør med de tilgængelige skruer. Gentag dette afsnit til den nederste del af ny hollandsk døren, bortset fra at installere en af de eksisterende hængsler på kanten af døren 4 inches ned fra toppen af denne sektion. Geninstaller den nederste hængsel.

•Sæt den øverste del af døren til dørkarmen. Indsæt én skrue til let holder den på plads. Placere de nederste hængsel på den øverste del af døren mod dørkarmen, og spore udenom. Fjerne døren fra rammen. Brug mejslen til at skære mønster for hængslet. Gentag dette afsnit for bunden halvdelen af døren.

•Installer bolt glidelås på hollandsk dør. Bruge Boremaskinen til Installer afsnittet bolt i låsen på den nederste del af døren. Installere det på den indvendige side af døren og i samme side som dørhåndtag. Det bør ikke være installeret af hængslerne. Installere låsen på den øverste del af døren over bolten. Sørg for, at bolten kan nå låsen før helt sikre det til døren. Den glidende bolt vil holde to døren sektioner sammen, indtil du er klar til at åbne dem.

Tips & advarsler

  • Brug træ fyldstof til at dække hullerne hvor center hængsel plejede at være.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com