Sådan Caulk badeværelse med alle formål Caulk eller fliser Caulk

August 21

Holde et badeværelse tætnes er afgørende for vedligeholdelse af dit inventar. Mug, skimmel og rot kan starte i nogen hul og sprede sig som tavse brand bag din flise, under dit gulv og bag dit inventar. Ikke alene er det grimme og stinkende, men hvis venstre umarkeret det vil betyde dyre reparationer og kan endda forårsage alvorlige sundhedsmæssige betænkeligheder. Lære, hvad du behøver at vide for at recaulk dit eget badeværelse. Om arbejdet med all-purpose eller badekar og fliser caulk, er ansøgning teknikker de samme.

Instruktioner

Prepping overfladen

•Tag så meget af den eksisterende caulk som muligt i alle områder til oplysning. Bruge en stiv maling skraber eller razor for at grave caulk ud af leddene. En scrub svamp med mineralske spiritus vil fjerne rester og hjælpe blødgøre stædig caulk.

•Apparatet ren alle overflader til at fjerne snavs, støv eller olie, der vil forstyrre en ordentlig obligation med caulk. Tør alle områder at være tætnes med et blødt håndklæde eller hårtørrer før recaulking dit badeværelse.

•Lay en linje af malerens tape omkring tre-sekstendedele på begge sider af hvert fælles at holde caulk fra spredning på omkringliggende overflader. Dette giver også mulighed for en dejlig glat perle af caulk.

•Vælg en caulk mærket til badeværelser. Disse caulks er formuleret med kemikalier, som frastøder vand og støtte i mug modstand. Nyere latex-baserede bad caulks er lettere at arbejde og rydde op med vand og overholde overflader, der er ujævn eller ikke helt rene. Silikone caulks er normeret til at vare lidt længere og have bedre vandafvisende egenskaber. Begge kommer i et udvalg af farver.

Tætningsstrimler dit badeværelse

•Læg fugepistol ved at trykke på knappen tommelfinger og trække stemplet hele vejen tilbage. Afbrød dyse tip i en vinkel til at give en åbning omkring tre-sekstendedele af en tomme. Brug folde ledning sonden---typisk hængslet under fugepistol---tønde til at stikke folie seal gennem dysen ind i røret. Glasset anbringes i tønde pistol, og trække på aftrækkeren, indtil caulking stiger ind i spidsen af dysen.

•Sæt mundstykket i det første hul, starter i et hjørne. Træk spidsen ned linjen leveres af malerens tape mens steady pressionsmiddel til udløseren. Målet er at fylde hullet med en let rundede linje af caulk. Undgå overløb ved at trykke på knappen tommelfinger til at frigive stemplet, træk stemplet tilbage hvis det er nødvendigt at standse strømmen. Arbejde med en støt bevægelse.

•Våd en finger og glat caulk ind i hullet, forlader en konkav segl. Fjern tapen i hvert afsnit, som du går. Træk en våd finger ned den fælles igen at blande enhver uslebne kanter på grund af trække op båndet.

•Gentag dette omkring alle armaturer, kabinetter og gulvet kanter. Tjek for huller i caulk og re-coat om nødvendigt. Tillad caulk tørre i 24 timer før du bruger vask eller badekar.

Tips & advarsler

  • Fyld karret med vand før caulking for at gøre det muligt at løse i sin laveste position. Dette vil undgå caulk bryde løs når karret er fyldt.
  • Vandet siver fra omkring vandhaner er et tegn på utæt VVS. Foretage reparationer før caulking.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com