Hvordan at adskille en rustne rør Flange fra et afløbsrør

August 21

Hvordan at adskille en rustne rør Flange fra et afløbsrør

Rustne rør er vanskelige at løsne, men ikke umuligt. Når de Rustende starter det næsten virker som en lim, limning pipe-forbindelser sammen, hvilket er interessant, fordi det er også at bryde metallet. For at adskille pipe-forbindelser, du skal bruge en smule af rå magt kraft, men der er også en lille kemiske hjælp, der gør det nemmere at gøre.

Instruktioner

•Drip nogle rust remover over fælles hvor røret og flange er kædet sammen. Lad denne sidde i flere minutter før bekymre sig om at skrue flange. Den rust remover er generelt bruges til at bryde op rust og stoppe det fra at sprede. Som det fungerer i fælles, vil det hjælpe med at bryde op af rust, der holder rør og flange sikker.

•Clamp en skruenøgle ned på røret, og en anden ned på kanten af flangen hvor det opfylder røret.

•Skub skruenøgler i modsatte retninger at arbejde dem fra hinanden. For at afgøre, hvilken vej at dreje røret og flange, kig på flange i den retning, at det er indsat i røret. For eksempel, hvis flange er over røret, ser ned på flange mod røret. Ud fra dette synspunkt skal flange drejes mod uret. Gør det samme for røret.

•Applicer mere rust remover hvis rørene ikke budging, prøv igen.

•Anvend en nedstryger til at skære i røret og fjerne flange, hvis du ikke kan fjerne det anden vej. Du bliver nødt til at erstatte denne sektion af rør anyway hvis rust er ekstremt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com