Hvad blomster til at plante i nordøstlige Pennsylvania

August 21

Hvad blomster til at plante i nordøstlige Pennsylvania

Nordøstlige Pennsylvania er en af de fedeste dele af staten. Det har kolde vintre og kolde somre statens korteste vækstsæsonen. Men de gennemsnitlige sommertemperaturer, der svæve i midten af 80 ' erne, er ideelle for rigelige sommer blomstrer, selvom de ikke måske hængende for længe. Når plantning enårige, være opmærksom på at din blomstrende vindue vil blive dikteret af frost så sent som slutningen af maj og så tidligt som i midten af September. Stauder skal være hårdføre nok for zone 5, med dens temperaturer så lave som-20 grader Fahrenheit.

Tidligt blomstrende

For enden af en af nordøstlige Pennsylvania barske, snedækkede vintre er blomster, der begynder at blomstre i det tidlige forår en velkommen synet. Godt valg til blomster så tidligt som April omfatter: doll's eye, med hvide blomster, der giver vejen senere på sæsonen til bær; vilde columbine, der har røde og gule blomster og tiltrækker kolibrier; Jack-In-The-Pulpit, der har grøn-lilla blooms og bær; og vild ingefær, med rødbrune blomster, der er også spiselige. Falsk Salomons segl, som blomstrer indtil juli, har plume-lignende hvide blomster og naturlægemidler bruger. Høje meadow rue, en anden hvid blomst, trives i våd jord og vil vokse op til 8 fod høj. Syrener, med deres brusere af lilla blomster, også gøre godt i regionen, men de vil ikke blomstre forbi maj.

All-sæsonen blomstrer

De fleste blomster, der vil gøre godt i nordøstlige Pennsylvania vil kun blomstre for en del af sæsonen. Men for levende, gyldne blomster hele sommeren lang, er en af de mest hårdføre valg black-eyed Susan. Native til Pennsylvania, denne daisy-lignende blomst vil gøre godt under de fleste lysforhold. Det er også en nektar anlæg til sommerfugle. Butterfly weed, en staude, vil blomstre meget af sommeren og dvæle indtil September. Cosmos, morgenfrue og verbena vil også bo i bloom fra juni frem til den første frost.

Sene-sommer blomster

Når temperaturerne begynder at dyppe i September, betyder ikke det, slutningen af vækstsæsonen. Et godt plantet nordøstlige Pennsylvania garden kan stadig give en betagende display, indtil det er dæmpet af den første frost. Gode valg for sent-sæsonen dameunderbukser omfatter violet abe blomsten, en indfødt plante, der vil blomstre indtil September; cutleaf solhat, en høj, gul daisy, som tolererer våd jord, så det kan modstå tidligt falde regn og den blå vervain, en pulserende bloomer, der kan lide sol, men tåler fugtig jord. Zinnias, med deres farvestrålende røde, orange og fuchsia blomstrer, tiltrækker sommerfugle og vil give en blis af farve i din have til rivaliserende de ændrede blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com