Hvordan varmluft ovne arbejde?

August 21

Grundlæggende

En varmluft ovn trækker kold luft ind i kanalsystem, der løber i hele dit hjem til ovn der skal opvarmes. Når luften er opvarmet, det rejser tilbage gennem andre kanalsystem og tvunget ud gennem varme registre, opvarmning værelser.

Brændstof

Flere typer af brændstof kan bruges til at opvarme luften, herunder olie, kul, træ, El eller gas. De fleste varmluft systemer bruger naturgas, fordi det anses for at være den billigste løsning og er alment tilgængelig. En naturgassystemet flytter brændstof gennem et rør fra leverandøren i et forbrændingskammer, der har en pilot lys til antændende gas fodres til en brænder. En termostat, som registrerer temperatur og normalt er monteret på en væg i et beboelsesrum styrer levering af gas til brænderen. Termostaten er indstillet til at opretholde et ønsket temperatur, og når lufttemperatur falder under indstillingen, det leverer mere gas til brænderen, som derefter opvarmer luften, der har været trukket ind i forbrændingskammeret. Termostaten aktiveres også en grænse-kontrol switch, der aktiverer en fan, der tvinger den varme luft gennem kanalsystem.

Dampe fra afbrænding af brændstof er udluftet fra forbrændingskammeret gennem en flue rør, ventilationskanaler enten gennem taget af dit hjem eller en ydervæg.

Kanalsystem og registre

Når luften opvarmes i forbrændingskammeret, er det tvunget igennem kanalsystem til hvert værelse gennem varme-registret, som kan justeres til at styre luftstrøm. Varme registre er i hvert værelse, der er at være opvarmet. Antallet af registre og kold luft afkast vil afhænge af størrelsen af dit hjem, størrelsen af værelserne, og antallet af etager i dit hjem.

Tips

Ovne køre mere effektivt hvis kold luft returnerer eller varme registre er ikke hindres, at sikre maksimal luftstrøm.

Hvis værelser i dit hjem er varmere end andre, især på øverste etager da varm luft stiger, delvist lukke registre i de varmere rum til at aflede luft til andre rum.

Luft cirkulerer gennem ovnen går gennem en ovn filter, der indsamler snavs og støv. Et snavset luftfilter indskrænker luftcirkulation og reducerer den ovn effektivitet. Ændre ovnen filtre, efterhånden som de bliver beskidte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com