Sådan gård med kompost Tea

March 20

Sådan gård med kompost Tea

Kompost tea er lavet ved at tilføje kompost til vand og lade det alder for et par dage så mikrober gavnligt at plante vækst vil stige i antal. Luften er ofte pumpes ind i blandingen under processen med at hjælpe organismer trives. Når optællingen gavnlig mikrobe er på det rette niveau, anvendes kompost tea på jorden for at hjælpe planterne bekæmpe sygdomme og forblive sunde. Kompost tea kan foretages i små mængder til små haver eller i store mængder, hvis du landbrug med kompost tea. En stor gård indstilling, indebærer imidlertid efter forordninger og afproevning er overholdt.

Instruktioner

•Kontrollér kompost tea baseret på National Organic Program standarder for at sikre ingen skadelige niveauer af fækal bakterier er i kompost tea. Fækal bakterier fra rå gylle gør folk syge, hvis kontaminerede produkter er forbrugt. Derfor, gylle kompost skal være komposteret ved høje temperaturer til at dræbe skadelige bakterier, før det er brugt til at lave kompost tea og anvendes til afgrøder. Derefter skal kompost tea testes for skadelige bakterier ved en professionel lab før anvendes til afgrøder. Kompost tea ikke fremstillet gødning kan anvendes uden begrænsning.

•Test jord i det område, hvor kompost te anvendes samt kompost tea ved at kontakte din lokale County landbruget udvidelse Office og beder om hjælp. Dette er, hvordan du finde ud af hvad næringsstoffer der mangler i jorden og hvor meget kompost te gælde. Kompost tea indeholder fosfor, som hober sig op i jorden til toksiske niveauer, der interfererer med økologisk certificering og påvirke planternes vækst.

•Drench jorden med kompost tea og brug som en Blandtegning spray over for målgruppen af planter til den sats, der er anbefalet af din jord og kompost tea test. Hvis kompost tea var lavet af gylle, det skal anvendes mere end 90 dage før høst afgrøder med frugt, der opholder sig over jorden, og 120 dage før høst afgrøder at røre jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com