Hvordan man kan anvende fiberplader sidespor

August 22

Hvordan man kan anvende fiberplader sidespor

Fiberplader sidespor er lavet af træ fiber, voks og harpiks. Denne type af sidespor er vejrbestandigt og meget holdbare. Det varer meget længere end almindelige sidespor på grund af sin styrke og vægt. Fiberplader sidespor er forholdsvis let at installere, som er tilskrevet stigningen i popularitet. Tilslutning af denne type af sidespor er ikke anderledes end installation af de fleste andre typer af sidespor og kan opnås ved de fleste boligejere.

Instruktioner

•Measure område af huset hvor træbeklædningen skal være installeret for at finde ud af det samlede areal og bestemme, hvor mange stykker af sidespor vil være behov for installation. Multiplicere længden med bredde til at få den samlede firkantede optagelser af hver side af huset. Tilføj op alle siderne for at få det endelige antal. Bump dette nummer op med 10 procent for nedskæringer, der skal gøres.

•Paint på bagsiden af hvert stykke af sidespor til prime det til installation. Børste på to frakker til hvert bord for korrekt installation. Foranstaltning 6 inches op på siden af huset og snap en kridtstreg på denne måling rundt i hele huset. Dette er, hvor installationen vil begynde.

•Installer en forret strimmel lodret på det første hjørne af huset. Nail 1 af 3 stykke tømmer til huset med sidespor negle. Gentag processen for andet hjørnet af huset. Find den første stud på huset med en stud finder, og find den anden stud til at bestemme hvor langt fra hinanden de er.

•Line op det første stykke af fiberplader sidespor i hjørnet af huset og søm det ind i væggen gennem stutteriet indtil neglen er flugter med trim. Indsæt et søm hver 12 inches op i bestyrelsen og 16 inches fra hinanden i bredden, så de kan køre ind i knopperne. Fortsæt ad den første side af væggen indtil nå udgangen. Skære bord at passer hvis det er nødvendigt med en rundsav.

•Fortsæt denne proces rundt i hele området af hus og køre en perle af caulk langs sømme og huller når du er færdig til at forsegle alle huller.

Tips & advarsler

  • Altid bære sikkerhed goggles når du arbejder med en rundsav til at forhindre øjenskader.
  • Mens de fleste studs vil være fordelt 16 inches fra hinanden, er det ikke ualmindeligt for dem at være 24 inches så godt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com