Hvordan man laver en simpel Mesh hegn

December 16

Hvordan man laver en simpel Mesh hegn

En simpel mesh hegn giver en stærk utilitaristisk barriere, der installerer hurtigt sammenlignet med andre hegn, såsom et stakit. Installerer et simple mesh hegn består af indstilling indlæg, sikre top skinner, installere bund skinner og hæftning wire mesh på plads. Når du køber trådnet, Husk at højden af hegnet vil afhænge af den trådnet, du køber. Trådnet leveres typisk i 4 - eller 5-fods ruller. Du har brug for grundlæggende snedkeri færdigheder til at fuldføre dette projekt.

Instruktioner

•Installer hegnet stillinger efter fabrikantens anvisninger. Typisk, stillinger angives hver 8 fod på center, men dette kan variere afhængigt af producenten.

•Klippe toppen skinner længe nok til at spænde over tre indlæg, ved hjælp af en rundsav. Sikre skinner på plads på toppen af hegnspæle med galvaniserede søm og en hammer. Sørg for, at enderne af skinnerne er på midten af hegnspæle. Skær bunden skinnerne for at passe med en rundsav og søm dem på plads mellem stolperne.

•Unroll nok mesh for at nå fra slutningen indlæg til ende post med assistent hjælper. Juster slutningen af mesh med kanten af stillingen og fastgøre den til stillingen med hegnet hæfteklammer. Hæft masken for at den top jernbane ca hver 3 inches for at forhindre sagging mens midlertidigt forlader bunden løstliggende, arbejde din vej til den næste post.

•Træk den trådnet henslængt, startende fra toppen, og Hæft det til post hver 6 inches med hegnet hæfteklammer. Arbejde tilbage langs bunden jernbane, når du når bunden post, hæftning trådnet, som du går.

•Work din vej langs hegnet, vedhæfter trådnet langs den top jernbane, ned stillingen og tilbage langs bunden jernbane som før. Trim masker der strækker sig ud over posten med hegn tænger, når du når til slutningen af en rulle.

•Klippe først rulle hegn selv med kanten af post med hegn tænger, hvis du har brug for mere end én rulle. Begynder den nye roll på den samme post og placere det så mindst én række af rektangler overlapper de allerede sikret til stillingen.

•Center 1 x 6 tommer cap jernbane på top jernbane. Position cap skinnen så sømmene af bestyrelsen ikke falder mellem jernbane nedenunder. Sikre fælles landbrugspolitik jernbane på plads med galvaniserede søm og en hammer. Gentag efter behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com