Myter om hængepil træer

August 23

Hængepil, har med sin yndefulde bøjet form, kraftig vækst langs bredderne af floder, søer og vandløb og medicinske bark, længe inspireret myter og legender i enhver kultur, hvor den vokser. Det var en vigtig træ for gamle kulturer, herunder Egypten, Grækenland, Kina og kelterne, og tal i mange myter og eventyr. En tryllestav lavet af willow siges at nedfælde en række magiske kvaliteter.

Magiske fødsler

Modstandsdygtighed af willows har ført dem til at være forbundet med vitalitet, livskraft og fødsel. Ifølge myten, den egyptiske Gud Osiris blev fundet i en klump af piletræer og den græske gudinde Diana blev også opdaget blandt piletræer. I en bibelsk fortælling fra det gamle testamente flød Moses ned ad Nilen i en kurv vævet af willow grene indtil det fanget i sivene og han blev fundet uskadt.

Magiske anvendelser

Druids anvendte grene af piletræer som tryllestave, undertiden som klippe eller faldet fra træet i deres naturlige tilstand og undertiden strippet af bark og udskåret med runer. Hekse ' koste er lavet med aske håndtag og birk kviste bundet med strimler af pil. Gamle keltiske sagn links willow med drømme, inspiration, visioner og muser af poesi, samt med magi, der binder eller fængsle. Et stykke af willow under hovedpuden er foregav at låne klarhed til at drømme. Willow bæres som en talisman, efter en alvorlig tab fremskynder processen for healing.

Orpheus og tab

Orpheus, den græske Gud for musik og poesi, tog grene af pil, som var symbol på Heliconian willow muse af poesi, til underverdenen for at søge efter sin tabte kærlighed, Eurydice. Han var købedygtig indtage Hades, Herren af underverdenen, ved at spille fortryllende musik på sin lyre, kunstværker Eurydice væk mens Hades var under fortrylles af sin poesi og musik. Den magiske lyre blev givet til Orpheus af Apollo og dens lydboks måske har været hugget, som var fælles, fra willow wood. Orfeus quest endte i tragedie og de hængende grene af willow er ofte forbundet med sorg og tab. Willows er ofte plantet i kirkegårde og billede af pil bruges til sympati kort.

Kinesiske Kuan Yin

Hængepil er hjemmehørende i Kina og tal i mange legender, herunder fortællinger og symboler af Kuan Yin, gudinden for barmhjertighed. Den ovale, aflange blade af pil siges at ligne tårer og til at stå for den store empati Kuan Yin har med menneskelige lidelser. Hun er ofte skåret eller malet holding en willow gren. Attributter af træet lige kvaliteter tildelt til gudinden: fleksibilitet til at bøje før kraftig vind og foråret tilbage til formen uskadt og vigor og evergreen karakteren af træet, ekko fertilitet og udholdenhed af Kuan Yin. Nogle skildringer tyder på, at grenen willow blev brugt til at svippe vand af velsignelse på tilhængere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com