Sådan Drain & rense en Pool

August 23

Hvis din swimmingpool ligner fødestedet for Creature fra Black Lagoon, eller hvis du bare ikke synes at holde algerne væk i mere end en dag eller to, kan du nødt til at dræne og rydde din pool. Dette er absolut en sidste-grøften procedure, og du skal ikke prøve det på egen hånd, medmindre du har viden og færdigheder til at arbejde sikkert med syre. Når det er sagt, dræne din pool og rense det kan få din pool tilbage til at se sit bedste.

Instruktioner

•Drej off din pool pumpe og filtrering system på afbryderknappen. Hvis du har en automatisk udfylde ventil, lukke den ud for.

•Find uden for rydde-out ventilen, normalt placeret på jorden. Fælles landbrugspolitik bør være omkring tre inches i diameter og bør have en top, der kan aktiveres af en firkantet skruenøgle. Åbn den rense ud og Placer ene ende af en haveslange inde, sikre, at slangen er sikkert.

•Sæt anden enden af haven slange til en dykpumpe. Fordyb pumpe i den dybe ende af swimmingpoolen, derefter tilslutte pumpen. Gå tilbage til at rense ud for at sikre vandet ikke sikkerhedskopiere. Den sydlige Nevada vand myndighed anbefaler en maksimal strømningshastigheden af 12 gallon per minut. Hvis vandet er sikkerhedskopiering, skal du ringe til en blikkenslager eller din lokale pool butik til at hjælpe. Hvis vandet er dræning korrekt, afvente pool til slut dræning, men check at rydde-out og lavtliggende afløb i dit hjem mindst en gang i timen for at være sikker ikke noget er gået galt.

•Rengør alle algeforekomster og pletter fra siderne og bunden af puljen med en pool børste. Øse ud en vand eller rester, der forbliver i puljen.

•Sæt en haven slange (ikke den, du brugte til at dræne pool) til en vandforsyning og tænde for vandet. Forlade slangen kører på alle tidspunkter, og ikke bruger en dyse. Bringe slangen, saltsyre og en nonreactive vandkande i poolen med dig.

•Sæt en gallon vand i en vandkande, derefter tilføje en gallon af syre (altid i denne rækkefølge, aldrig i omvendt rækkefølge). Startende med den dybe ende, spray en 10-fods mur afsnit med slangen, så drys syre/vand-blanding langs afsnittet. Lad blandingen sidde for ikke mere end omkring 30 sekunder, krat sektionen med en nonreactive pensel i et par sekunder, derefter skylles afsnit grundigt med slange. Gentag dette trin hele vejen rundt om poolen væg.

•Exit ved swimmingpoolen. Neutralisere den sure blandingen i bunden af puljen ved at tilføje to pounds af soda ash for hver gallon af syre du har brugt. Rør væsken i poolen med en pensel på en stang til at sikre, at alle syre har været neutraliseret. Dræne væske ind i kloakken med dykpumpe, som i trin 3.

Tips & advarsler

  • Den syre-vask del af denne opgave, er mens teknisk muligt at udføre på egen hånd, bedre overladt til en professionel. Det er meget tid - og arbejdskrævende, og du risikerer at skade dig selv, din familie og dit kæledyr.
  • Check din lokale love vedrørende kloakering. Regler for kloakering kan variere efter retskreds.
  • Under ingen omstændigheder bør du forsøge denne opgave uden en respirator, certificeret til at blokere saltsyre dampe. Selv hvis du har andre værnemidler, udgør de giftige dampe en alvorlig sundhedsrisiko hvis inhaleret, især for længere perioder.
  • Denne opgave gælder gips-foret pools kun. Vaske-og rengøringsmidler, balsam og skrubbe er den bedste måde at fjerne alger fra en vinyl liner, som ville opløse under en sure vaske. Fuldt dræne en vinyl pool er også ikke anbefales (delvis afløb er fint), da lineren kan være vanskeligt at nulstille når puljen er blevet genopfyldt.
  • Brug ikke dræning slange til andet end at dræne en pool i fremtiden. Det kan være blevet kontamineret af spildevand under dræning proces.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com