Hvordan du vokser hydroponiske Romaine salat

August 24

Hvordan du vokser hydroponiske Romaine salat

Plantning og pleje en hjem køkkenhave giver gartnere en chance for at få deres hænder i dyb, rig jord og tilbringe tid udendørs. For omhyggelig gartnere er udsigten til en vellykket frugt og vegetabilsk høst i slutningen af sæsonen en ekstra fordel. For gartnere, der ikke har udendørs rum, dog, eller ønsker at dyrke grøntsager i områder eller sæsoner, der ikke understøtter dem, er udendørs haver ude af spørgsmålet. Hydroponiske systemer give indendørs gartnere større rækkevidde, og giver mulighed for at dyrke næsten alle grøntsager, herunder frodige, grønne romaine salat, indendørs.

Instruktioner

•Læs de retninger, der kommer med hydroponiske haven, for at blive fortrolig med systemet. Lære hvor vanding bakken og finde de voksende puljer. Find tænd/sluk-knappen og lære at bruge den automatiske vandingssystem. Sørg for at dit system er stort nok til at understøtte flere hoveder af romaine salat eller hvis du kan dyrke kun én ad gangen.

•Fyld dyrkning gryder med en ikke-jord voksende foundation. Hydroponiske haver bruger fundamenter som sphagnum, sand, ler, vermiculit, træflis eller fern sag, der er renere og mere langvarige end traditionelle jord. Romaine salat, som kræver en løs, hurtig-afløb foundation, bruge et porøst stof som sphagnum eller fern sag for at sikre plads til rødderne og dræning.

•Plant romaine salat frø 1/4-tommer dybt i den voksende foundation, og Placer potterne i de relevante steder. Sætte hydroponiske haven på et sted, hvor den kan modtage fuld naturlige eller kunstige lys i otte timer hver dag. Selvom romaine salat vil vokse i temperaturer fra 40 til 80 grader F, vil det ikke vokse uden den rette mængde lys.

•Mix en passende hydroponiske næringsstof løsning med rent vand for din vanding bakke. Naeringsoploesningen erstatter de vitaminer og mineraler en plante vil normalt modtage fra jorden og enhver gødning og er nødvendig for planternes vækst. Romaine salat nyder kompost og gødning i udendørs haven, så vælg et næringsstof løsning, der er rig på fosfor, kalium og nitrogen. Tomat-specifikke næringsstoffer løsninger fungerer også godt med salat. Hæld denne blanding i bakken vanding og sætte systemet til små, hyppige vandingerne. Erstatte vand-blanding, når det løber ud.

Tips & advarsler

  • Romaine salat gør bedst med konsekvent vanding tidsplaner.
  • Høste romaine salat 45 til 55 dage efter plantning.
  • Plante nye romaine salat frø hver en til to uger at opnå en konsekvent afgrøde og sikre frisk romaine i køkkenet hver aften.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com