Hvordan til at fjerne alger fra malet dæk

August 25

En slimet grøn dæk kan virkelig sætte en dæmper på baggård aktivitet. Alger på en malet dæk kunne være forårsaget af vind, regn, sol, træ rester og andre naturlige elementer. Mens mange ty til magten vask at befri deres malede dækket af den usmagelige grønne organisme, er der en langt mere effektiv metode til boligejerne søger for at fjerne alger. Ilt blegemiddel rengøring er et længerevarende, miljømæssigt sikker behandling til dæk alger fjernes.

Instruktioner

•Visit en lokale hjem forbedring butik for at granske ilt blegemiddel dæk renere produkter. Ilt blegemiddel er et pulver renere, der opløses i vand. Det er miljømæssigt sikkert og vil ikke strip farve fra en malet dæk.

•Læs de specifikke instruktioner af ilt blegemiddel rengøring produkt. Mens nogle ilt blegemiddel rengøringsmidler kræver produktet til blot skylles af dækket efter ansøgning, kan andre kræve nogle lys skrubbe eller supplerende pleje af nærliggende planter. Ekstra rengøring apparater, ligesom en haven slange eller scrub pensel, kan også være nødvendigt. Købe en ilt blegemiddel rengøringsmiddel på en lokale hjem forbedring butik. Være bevidste om mærkning. Selv om det har "bleach" i sit navn, er ilt blegemiddel en organisk, ikke-giftige pulver. Vær forsigtig med produkter, som listen natriumhypochlorit, det kemiske navn for klor blegemiddel, på dens ingredienser etiket.

•Tillad pulver ilt blegemiddel til at opløse i vand, ifølge produktets specifikke instruktioner. Anvende løsningen for at dække den dækket hele overfladen ved hjælp af en spand. Sørg for at helt dække deck gulv. Vente 10 til 15 minutter, mens ilt bobler form. Børste eller krat dæk, ifølge produktets specifikke instruktioner. Skyl overfladen ved hjælp af en haveslange.

•Rinse omkring planterne med vand, hvis det er relevant.

Tips & advarsler

  • Malet træ dæk kan forseglet med en syntetisk harpiks sealer efter at have afsluttet en ilt blegemiddel rengøring behandling som en supplerende foranstaltning til at forhindre alger og mug vækst. Med en forseglet dæk, vil en ilt blegemiddel behandling kun skal gentages hvert andet år.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com