Sådan Care for Caladium blomster

August 26

Sådan Care for Caladium blomster

Caladiums er en knold plante med store farvestrålende blomster. Deres pærer er plantet i efteråret eller foråret og kræver en varm, frostfrit miljø. Caladium blomster kan brænde i direkte sollys, så de bør kun plantes i skyggefulde områder. Pleje af planterne er let og kræver fugtig jord, lys befrugtende og varme jord.

Instruktioner

•Forbered jorden hvor du agter at plante din Caladium Løg ved at grave en tomme huller. Sørg for, at der, som alle chancer for frost er gået for dit område, før du planter dine Caladiums. Hvis det vejret er for koldt, pærer kan rådne i jorden.

•Plant caladium løg i en en-inch hul i jorden og dække med jord. Løgene skal placeres i et område, der er helt eller delvist overdækket. Caladium blomster ikke trives i fuld sol.

•Placer et én - to tommer lag barkflis omkring unge planter når Caladiums har nået tre til fire inches i højden. Barkflis vil hjælpe planterne bevarer fugten og vil bidrage til at bevare en stabil jordbundens temperatur.

•Kapacitet planter regelmæssigt, at holde jorden fugtig på alle tidspunkter, og befrugte planter en gang om måneden. Bruge en teskefuld af 5-10-10 gødning pr. plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com