Hvordan til at brænde urter til at rense et rum

August 26

Hvordan til at brænde urter til at rense et rum

Hvis det føles som negative vibes stagnerende i dit space, er det tid til at gøre nogle åndelige husholdning. I tusinder af år, oprindelige folk i hele verden har brændt urter og røgelse som en måde at udrensning hellige rum og helbredelse sygdom. Indfødte amerikanere udfører en form for røg ritual omtales som "udtværing", og med et par værktøjer, kan du bruge denne kraftfulde måde at clearing negativ energi til at rense dit værelse efter behov.

Instruktioner

•Vælg de passende rensning urter. Salvie og ceder er begge potente urter til fordriver negative indflydelser og at holde dem fra at indtaste et helligt rum. Sweetgrass betjentene i god energi efter en plads er blevet renset. Disse tre urter anvendes ofte i rensning ritualer, men yderligere urter kan være passende, afhængig af dit behov.

•Partially udfylde en keramisk skål med jord, sand eller salt til at isolere skålen fra varmen, og vælg en metode til afbrænding af urter. Hvis du beslutter at bruge røgelse trækul til at brænde løs urter, angive trækul i skålen. Hvis du bruger en plamage stick eller et bundet bundt tørret urt blade, Sæt skålen til side.

•Ignite urter. Hvis du bruger en plamage stick, forsigtigt ignite ene ende ved at holde det over et tændt stearinlys. Når udgangen Ulmer, slukke flammen. Hvis du bruger røgelse trækul, lys trækul med en match og slukke flammen og derefter drys 1/2 tsk løs urter på den ulmende trækul.

•Der på din hensigt for rensning af rummet. Når du brænder urter til at rense et rum, du påberåbe sig ånd af urter og mobilisere sin støtte. Det er vigtigt at nærme sig udtværing med ærbødighed for effekten af den naturlige verden, eller det kan ikke være effektiv.

•Cleanse værelse med røg. Hold tvære stick på den uoplyste ende eller vugge trækul røgelse brænder i hånden og bevæger sig i urets retning gennem rummet. Metodisk direkte røg op og ned ad vægge, koncentrerer sig om bander af døre og vinduer. Bruge din hånd til at puste røgen ind ønskede områder; Glem ikke at tvære hjørner, toiletter eller plads bag åbne døre.

•Extinguish den ulmende urt. Tryk forsigtigt på den brændende ende af en plamage pind i skål fyldt med jord, sand eller salt. Hvis du bruger røgelse trækul, drys yderligere jord, sand eller salt over trækul til at stoppe det Ulmer.

Tips & advarsler

  • Smudge sticks, løs urter og røgelse trækul er bredt tilgængelige fra både mursten og mørtel og online metafysiske butikker.
  • Slukke flammen, når urter afbrænding af lufte det med din hånd. Blæser flammen ud med din ånde kan indføre negativitet.
  • Udtværing hjælper også til at fjerne negative energi fra objekter og mennesker.
  • Åbne vinduer under din udtværing ceremoni. Et godt ventileret område er lettere på dine lunger, og de åbne vinduer fungere som en øjeblikkelig exit route for negativitet.
  • Ikke tvære når små børn, gravide kvinder eller nogen med en respiratorisk problem er i huset, og aldrig forlade en ulmende plamage uden opsyn.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com