Baggård landskabspleje & baldakin ideer

August 29

Tilføje værdi og stil til en baggård plads med kreative og funktionelle landskabspleje. Pergolaer og baldakiner er ikke kun smukke tilføjelser til en baggård, men de også tilføje ly og skygge for dårligt vejr eller kraftig varme. Problemfrit integrere baldakiner i den overordnede baggård design ved at kombinere naturlige elementer baldakiner struktur eller indretning.

Naturlige baldakiner

Naturlige baldakiner henvise til udhængende træer eller planter, der giver nok løv for at blokere solen og let regn. Naturlige baldakiner tage lidt mere tid til at etablere end et menneskeskabt baldakiner. Baldakin eller skygge træer har typisk tyk kufferter og bred grene, der strækker sig udad i stedet for opad. Fælles baldakin træer omfatter lindens, maples, krabbe apple og popler.

En baldakin træ er et godt valg for en boligejer, der ønsker at give skygge og beskyttelse af personlige oplysninger i en underspillet eller naturlige udseende måde. Husk at baldakin træer kan ikke være stor nok til at give skygge indtil efter flere års vækst. Mange baldakin træer kræver nogle vedligeholdelse, og nogle baldakin træer har rødder, der kan interferere med VVS eller underjordiske rørsystemer.

Klatring vinstokke

Klatring eller krybende vinstokke er tynde planter, der vokser opad og klamrer sig til en udvendig overflade som en mur eller et hegn. Klatring vinstokke ofte kræver lidt vedligeholdelse og kan vokse flere fødder i en enkelt sæson. Klatring vinstokke tilføje visuelle interesse for en have ved at afbryde et stort set horisontale landskab. Hvis du har et fortelt eller pergola i din baghave, kan klatring vinstokke give yderligere skygge og en problemfri forholdet mellem menneskeskabte strukturer og det naturlige landskab. Fælles klatring vinstokke inkludere formiddag herlighed, klatring hortensia, kaprifolier og kop og underkop vinstokke.

Vand funktioner

Vand funktioner som springvand, damme og vandfald er en individualiseret tilføjelse til en baggård. De oprette en visuel omdrejningspunkt, tiltrække vilde dyr og hus små fisk. Vand funktioner kan variere fra simple stillestående vand springvand til mere uddybe floden sten koi damme. Dit budget, plads og overordnede miljø bør fastlægge den rigtige form for vand feature for din baghave.

Koi damme er smuk men er dårligt egnet til et område med lange, kolde vintersæsoner. damme også kræver omhyggelig og konsekvent vedligeholdelse til at vogte alger eller struktur mangler. På den anden side, introducere enkle sten skulpturer fast med en vandpumpe vand til et landskab med en minimal indsats med hensyn til installation og vedligeholdelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com