Hvordan man undgår en tilstoppet Toilet

September 2

Hvordan man undgår en tilstoppet Toilet

Enhver tilstoppet badeværelse vask eller brusebad afløb i dit hjem er en plage, men en inde i dit toilet er messier til at håndtere. Spare tid og frustration ved at tage skridt til at forhindre, at dit toilet bliver tilstoppet i første omgang. Hvis du følger ordentlig badeværelse vaner, vil du forhåbentlig aldrig nødt til at kalde en professionel blikkenslager til at afhjælpe en nasty træsko eller bruge tid på at diagnosticere problemet.

Instruktioner

•Brug septisk-safe toiletpapir. Hvis du har en ældre Septisk system og rør, købe hurtigt opløsende toiletpapir for at mindske risikoen for tilstopning.

•Dispose af feminine produkter, såsom puder og tamponer eller klude, i en papirkurven i stedet for i toilettet. Septisk systemer kan ikke håndtere dem, og de er tilbøjelige til at sidde fast og forårsage blokeringer.

•Hold små legetøj og elementer utilgængeligt for børn. Nysgerrige småbørn gerne smide alt ned i toilettet. Hvis dit barn ved, hvordan man skylle toilettet, kan det være for sent til at inddrive noget han kaster inde i den.

•Apparatet må ikke skylle fedt eller caulking ned i toilettet, fordi de begge hærde efter et stykke tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com