Værktøjer til at fjerne badeværelse injektionsmørtel

September 3

At fjerne badeværelse injektionsmørtel er en rodet job, men de rigtige værktøjer kan gøre det pænere og mindre fysisk opslidende. Du skal bryde injektionsmørtel i støv til fjernelse fordi nysgerrige op bidder af injektionsmørtel kan beskadige de omkringliggende fliser. Nogle værktøjer er tilstrækkelige til at fjerne en lille mængde af injektionsmørtel, som når du erstatter et par revnede fliser. Men for større arbejdspladser, såsom reparere beskadigede fuger i hele dit badeværelse, el-værktøj er mere hensigtsmæssigt.

Injektionsmørtel Saw

En injektionsmørtel saw er en håndværktøj med en tynd carbide blade, der giver dig mulighed for manuelt så dit badeværelse injektionsmørtel i støv. Injektionsmørtel savklinge er skarpe nok til at beskadige de omkringliggende fliser, så du skal passe på ikke at røre fliserne. Fordi en injektionsmørtel så kræver manuel indsats, er det mest hensigtsmæssigt for små arbejdspladser.

Utility Knife

Et hjælpeprogram kniv er tyndere end en cementmørtel saw blade, som gør det egnet til at fjerne injektionsmørtel, når dit badeværelse fugerne er meget små. Hvis dit badeværelsesfliser er selvstændig afstand, så du skal bruge en hobbykniv i stedet for en injektionsmørtel så fjerne injektionsmørtel.

Roterende fræser

En roterende fræser er en el-værktøj, der ture en vedhæftet fil hurtigt. En roterende fræser udstyret med lidt injektionsmørtel kan hurtigt reducere badeværelse injektionsmørtel til støv. Den roterende afklipper injektionsmørtel bit vil ikke beskadige fliser hvis du græsser dem lidt, men kan ridse eller skære fliser med langvarig kontakt. Da den roterende afklipper er en kraft værktøj, det er egnet til store injektionsmørtel fjernelse jobs, men det kan også bruges til at fjerne små mængder af badeværelse injektionsmørtel.

Kemiske injektionsmørtel Flyttefirma

Kemiske injektionsmørtel Flytteforretninger er syre-baserede produkter, at spiser væk din badeværelse injektionsmørtel. Kemiske injektionsmørtel Flytteforretninger er ikke relevante for alle typer af fliser, men de vil ikke beskadige porcelæn og glaserede keramiske fliser, som er almindeligt anvendt i badeværelser. Kemiske injektionsmørtel flyttefirma spise væk det øverste lag af injektionsmørtel, hvilket skaber en groove, der vil holde nye fuger. Dette gør dem egnet til regrouting hele badeværelset, men ikke til at fjerne en beskadiget flise, da alle de omkringliggende injektionsmørtel skal fjernes i dette tilfælde.

Wet-tørre vakuum

En våd-tør vakuum opfanger størstedelen af injektionsmørtel støv produceret af injektionsmørtel Save, nytte knive og roterende kuttere. Du kan bruge våd-tør vakuum, efter du har reduceret alle injektionsmørtel til støv, eller du kan have en hjælper holde det vakuum slange i nærheden af skærende værktøj til at fange skyerne af støv, før de kan slå sig ned på fliserne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com