Hjemmelavet indkørsel affedtningsmiddel

September 4

Mennesker, der arbejder på deres biler i hjemmet ofte befinder sig behov for noget at tage spildt olie og fedt off deres indkørsler. Hvis du tillader olie til at sidde på dit konkrete indkørsel, garage gulv eller carport, det kan efterlade en uskøn plet og kan skabe en farlig glat plet på gulvet.

Fjerner overflade fedt

Du kan bruge flere nemme at finde materialer til at absorbere overflade fedt fra din indkørsel. En af de nemmeste at bruge er ler-baseret kattegrus. Hæld blot et tykt lag af granulerne kat affald over fedt. Lad det sidde i flere timer og derefter feje op de granuler, som vil have absorberet de fleste af fedt eller olie. Kuldet bliver ikke absorbere det fedt, der allerede har dyppet ned i betonen, men.

At fjerne pletten

At fjerne de tilbageværende pletter fra beton i din indkørsel, Påfør et lag af de-smøring opvask flydende at pletten, og give det et par minutter til at begynde at bryde op olier. Bruge en scrub pensel til at få sæbe ind i alle revner og sprækker i betonen. Skyl med meget varmt vand til at fjerne sæbe og vaske væk olien. Denne metode fungerer også med vaskemidler.

En anden metode er at hælde cola på pletten. Alle mærker af cola vil arbejde. Simpelthen hælde sodavand på pletten og skrub kraftigt. Syre i cola vil bryde op olien og vaske det væk. Denne metode er sikkert at bruge omkring børn og kæledyr, fordi cola er ugiftige. Du skal bare huske at skylle stedet grundigt, eller du kan tiltrække uønskede insekter til din carport eller garage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com