Sådan installeres en Metal Raceway for en ventilator i loftet på et betonloft

January 5

Sådan installeres en Metal Raceway for en ventilator i loftet på et betonloft

Installere nyt inventar i et hjem med beton vægge eller lofter kan være svært. Medmindre du installerer conduit i betonen under opførelsen, kører ledninger gennem loftet kan være umuligt. Metal raceway tilbyder en bekvem løsning til ledninger problem. Du kan installere den metal raceway på overfladen af betonen og derefter køre ledninger gennem raceway. Der findes en række raceway stilarter og farver der passer til de fleste applikationer.

Instruktioner

•Chalk en lige linje tværs over betonloft fra væggen hvor den metal raceway vil begynde at monteringsstedet for loft fan. Måle længden af linjen kridt til at bestemme, hvor mange dele af raceway du har brug for og hvilket afsnit du bliver nødt til at skære.

•Measure og markere del af raceway og skære det med en nedstryger. Fil slutningen for at fjerne eventuelle grater eller skarpe kanter.

•Kontrollér mærker på kalken linje hvor dele af raceway vil mødes og hver 32 inches i mellem.

•Drill huller på mærker med en hammer drill og murværk bit. Lave huller 1/4 tommer dybere end længden af de konkrete skruer.

•Sæt støtte klip over huller med fanerne ned. En konkret skrue i hver af monteringshullerne på klip, og spænd dem sikkert med en stjerneskruetrækker.

•Beskyttelseshætte til at klikke den metal raceway på støtte klip, at trykke på raceway fast indtil det låser på klippene. Start på væggen og placere sektioner, ende til anden, indtil raceway strækker sig til fan placeringen. Placere hætter, hvis inkluderet, over raceway leddene for en mere færdigt udseende.

Tips & advarsler

  • Wrap et stykke af elektrisk tap omkring borehoved som dybde guide, når boring beton. Konkrete skruer vil bryde eller strimler hvis overtightened. Hvis du bruger en driver, magt, drive skruen, indtil det er næsten flush og derefter afslutte stramme det i hånden.
  • Raceway er kun designet til at holde sin egen vægt og vægten af ledninger indeni. Ikke stole på det at holde fan eller hænge andre objekter fra det. Bære øjet og øret beskyttelse, når du bruger en borehammer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com