Sådan holder Fiddleback edderkopper fra Infesting dit hus

September 7

Sådan holder Fiddleback edderkopper fra Infesting dit hus

Brun eneboer eller fiddleback edderkoppen er fælles for de amerikanske sydstater og Midtvesten. De er generelt genert af natur, hvilket betyder, at du ikke er tilbøjelige til at se dem, indtil du pludselig forstyrrer deres skjulested. Det er derfor, du bør tage skridt til at undgå at give dem et godt hjem.

Instruktioner

•Hold gulve og hjørner ren. Feje trægulve regelmæssigt og vakuum tæppebelagte områder. Være særlig opmærksom på områder, der er naturligt mørkt på grund af møbler eller gardiner.

•Rengør toiletter og områder under dræn. Desinficere eller tømme disse mørke, rodet steder. Hvis der er for mange elementer i et skab, kan det være tid til at overveje at donere ubrugte varer til en sparsommelighed shop.

•Indstil ud lim boards til undersøgelse for tilstedeværelsen af fiddleback edderkopper langs hjørner og hvor væggene mødes på gulvet bag møbler og rod. Lim bestyrelser også fange mandlige edderkopper, der er mere tilbøjelige til at flytte til menneskelige levesteder. Følg med insekticider, hverken støv eller sprays, i områder, der indikerer en betydelig fiddleback tilstedeværelse.

•Work forsigtigt på områder som woodsheds og lofter, hvilket kan være vanskeligt at spider-bevis. Disse områder er naturligvis overfyldte, mørke og støvede. Bære handsker og sko, der dækker foden. Block house adgang fra en vedlagte garage ved forsegling revner omkring døre og elektriske ledninger eller VVS.

•Flyt din seng væk fra væggen for at modvirke edderkopper klatring i det og fjerne bed flæser og elementer gemmes under sengen. Holde tøj fra gulvet og gemme havearbejde tøj og handsker, støvler, rulleskøjter og andre sjældent slidte emner i tæt lukket plastikposer, University of California IPM Online site rådgiver.

Tips & advarsler

  • Husk, at bære handsker, når du laver denne rengøring.
  • Insekticider er ikke anbefalet. Mange edderkopper er modstandsdygtige over for insekticider, og der er ingen grund til at sætte potentielt farlige kemikalier i dit hjem, når en lille rengøring vil gøre lige så godt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com