DIY: Terrassen asfaltudlæggere i sten & flise

September 7

Sten og flise gårdhave asfaltudlæggere er fælles på tværs af Amerika og rundt om i verden. Stenene kan komme i en række forskellige farver, mønstre og former; flise, er selvom købt i én farve og type, let tilgængelige i mest sten værfter rundt om i landet. Sten og flise gårdhave asfaltudlæggere kan installeres af den gennemsnitlige gør det boligejer i en til to dage, afhængigt af størrelsen på terrassen.

Udvælgelse af sten eller flise

Gå til din lokale sten værftet eller rock quarry at vælge din brolægger sten. Vælg sten, der er ikke mere end to inches tyk; omkreds kan være så lille eller så stor som du ønsker. De fleste kurve af sten bliver i forskellige størrelser men grupperes i små, mellemstore og store sten. Flise vil normalt blive brun i udseende, men andre sten kan være blå, grå eller røde-tonet.

Patio Base

Installere beton eller knuse og køre til din sten base. Beton vil tillade dig at holde sten direkte til basen ved hjælp af type S mørtel; knust grus vil dog kræve, at stenene lægges på en bund af sand. Beton bør være på mindst fire inches tyk. Gøre knust grus basere fire inches tyk, efterfulgt af to inches af sand. Fjerne otte inches af snavs--fire inches for knust grus, to inches for sand og to inches for terrasse sten--installere knust grus, tamp grus, dække grus med landskabspleje stof og tilføje to inches af sand, løst oven på stoffet. Stoffet vil forhindre ukrudt vækst.

Æglæggende den sten terrasse

Når du bruger et betonfundament, installere gårdhave stenene ved hjælp af type S beton som en bonding agent. Bruge en fire-mund hånd niveau til niveau sten på en to-tommers mudder seng. Når stenene har sat, tilføje mørtel til leddene. Efter mudderet leddene har tørret, feje sten overfladen ren og krat med sæbe og vand.

Tryk sten ud i sandet, hvis du bruger et knust grus base. Bruge varierende størrelser af sten--bare med betonfundament-- og placere dem ned som et puslespil. Når den sten terrasse har været indstillet på sandet, Udfyld leddene med sand og forsegle hele overfladen med konkret sealer. Sealer vil hjælpe hold sandet inde leddene og holde stenene på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com