Sådan Care for en Cordyline Dracena plante

September 7

Rød dracaena, majs plante, dragon tree og Ti træ er alle almindelige navne for Cordyline Dracena, en tropisk plante, der er medlem af Agavaceae familie af planter. Mens Cordyline er en invasiv plante i sine indfødte vækststeder i Australien og sydøstlige Asien, gør det en attraktiv stueplante, der kan vokse op til 10 fod høje. Ligesom andre tropiske potteplanter kræver Cordyline ordentlig pleje til at fremme optimal vækst og sundhed.

Instruktioner

•Transplant en ny Cordyline plante. Planteskoler og blomsterhandlere bruger ofte små potter, som kan binde og kvæle rodsystemer. Vælg en pulje, der måler en og halvdelen til to gange større end den nuværende pot. Bruge en, der har flere drænhuller langs bunden. Vælg en kraftig, robust pot til at opveje den store størrelse af modne Cordylines.

•Fyld puljen halvt fuldt med en veldrænet, lerede pottemuld. Fjerne planten fra beholderen og forsigtigt løsne eventuelle laterale rødder, at krølle omkring ydersiden af klump. Sted klump i den større potte. SCOOP pottemuld omkring kanterne af klump, holder overfladen af den omkringliggende jord plan med overfladen af klump. Tamp jorden med håndfladen at fjerne luftlommer.

•Indstil pot i en drypbakke til at fange det overskydende fugt. Opstille Cordyline i en lys placering, der vedligeholder en permanent temperatur over 50 grader Fahrenheit. Vand planten langsomt indtil dråber begynder at dukke op i drypbakke. Kontrollere fugt niveauet i potten hver par dage ved at trykke spidsen af din finger under den overflade jord. Jorden omkring 1/2-tomme under overfladen bør føle lidt fugtig og cool at røre ved på alle tidspunkter.

•Mist blade én eller to gange hver uge, især i tørre klimaer og boliger med tørre atmosfærer. Spritz let at skabe en fin tåge over overfladen af bladene.

•Fertilize Cordyline-anlægget ved at fjerne cirka 1/2 tommer af muld hver marts. Erstatte den fjernet jord med en lige mængde rige pottemuld, der indeholder lige store mængder af tørv, leaf mug og sand. Næringsstofferne vil langsomt sive ind i den underliggende jord, fodring rødderne og nærende anlægget.

Tips & advarsler

  • Slå dit anlæg hver par uger at opfordre selv vækst og farve.
  • Undgå at placere dette anlæg ved siden af en vandvarmer kanalen eller andre tørre varmekilder, der kan dehydrere bladene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com