Hvordan at rengøre møbler selv

April 21

Hvordan at rengøre møbler selv

Ordentlig rengøring vil ikke blot forbedre udseendet af møbler, men det gør det også holder længere. Støv og snavs kan forværres tekstiler, og pletter kan sætte i læder og bliver permanent. Her er hvordan at rengøre alt fra malet træ til læder polstring.

Instruktioner

Hvordan at rengøre møbler selv

•Rengør malede møbler med en opløsning af mild sæbe og vand. Start i bunden af stol eller reol og vaske alle flader. Fjerne puder fra stole og hvidvaske, hvis dækker vaskbar. Brug fiber klude til at tørre og polerer træ som du arbejde. Erstatte hynderne.

•Vacuum kurvemøbler grundigt for at fjerne snavs og støv. Vakuum puder, spot rense eller hvidvaske hvis vaskbart og afsat. Brug en blød børste, rense wicker med en opløsning af mild sæbe og varmt vand. Tør off overskydende vand og lad den lufttørre helt før udskiftning puder.

•Rengør træ med en mild sæbe beregnet til træ, såsom Murphy olie sæbe. Ikke blød træ. Vride kluden godt ud, og aftør møbler overflader. Polish med en blød klud og lad det tørre. Anvende et frisk lag voks og polsk.

•Tag puder og arm dækker fra polstrede møbler og grundigt vakuum, betale særlig opmærksomhed at pude platform og ujævnheder. Vakuum ryggen og det område, hvor nederdelen møder polstring. Spot-rengør pletter eller pletter med polstring cleaner og en svamp. Ren fra ydersiden af stedet til centrum. Ikke nyde møbler. Lad tørre og vakuum igen. Anvende pletten frastødende ifølge anvisningerne på beholderen. Lad det tørre. Spray let med et stof freshener.

•For at rengøre lædermøbler, fjerne løse hynder og vakuum. Bruge støv-børste udlæg for sprækker og undersiden. Tørre læder med en klud fugtet med vand. Ren enhver pletter med en renere udpeget til læder. Anvende en læder balsam for at blødgøre og beskytte.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når rengøring møbler med decals eller stencils. Teste et lille område før rengøring.
  • Damprensere designet til at rense møbler bør afprøves på en skjult område før brug. Ikke nyde møbler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com