Hvordan du vokser Stevia til Farmer's Markets

September 10

Stevia er blevet ganske populære i det kommercielle marked, fordi det er et naturligt sødemiddel, der har ingen kaloriefattige stigmatisering knyttet til den. For folk med interesse i at dyrke stevia med henblik på at sælge det på landmandens markeder, vil købmænd eller helsekost butikker, følge et par enkle trin resultere i en praktisk deltid penge muligheder.

Instruktioner

Kom godt i gang

•Purchase starter planter. Medmindre du bor i Sydamerika hvor stevia trives, er det ikke anbefales at bruge frø til at vokse stevia. Hvis du ønsker at prøve vokser stevia frøene, være sikker på at finde en god kvalitet frø distributør. Hjemmedyrkede stevia kan ikke have så meget potens som handelsklasse stevia dyrket i tropiske klimaer, men det er godt nok til at opretholde en meget stærk, sød smag.

•Pick et sted at dyrke stevia. Når du har købt din stevia planter, beslutte på en god placering til at plante dine startere. For en indendørs plads, Sørg for der er god belysning og tilstrækkelig varme. Hvis du plantning udendørs, skal du finde ud af, hvor mange kvadratfod du vil dedikere til din stevia planter.

•Plant stevia efter fare for frost er væk. Stevia er meget følsomme over for koldt vejr, og jordtemperaturer skal betragtes som godt. Stevia ikke plante i jorden, indtil jordens temperatur når 50 eller 60 grader F. Stevia bør plantes i rækker, 20 til 24 inches fra hinanden. Prøv at lade mindst 18 inches mellem planterne.

•Brug, lerede jord til udplantning stevia. Vær sikker på at plante stevia, hvor vand kan nemt løbe for at undgå oversvømmelser planterne. I sommermånederne gør stevia bedst med lys og hyppig vanding. Brug kompost eller barkflis at holde rødderne mod udtørring. Organiske gødninger med lav kvælstof er især godt for stevia.

•Harvest stevia ved at skære grene med sakse, så selskabstømning bladene. Spidsen af stænglerne indeholder høje niveauer af steviosid og bør føjes til din stevia udbud til salg på en landmands marked.

•Tør stevia i små mængder ved hjælp af en netto, en skærm eller en slags sted for at tørre dine planter. En tørrere plante kan bruges som godt. Tørring stevia planter kræver høje niveauer af varme og god luftcirkulation, og de kan også tørres udendørs under en meget varm dag. Det tager omkring 12 timer at tørre stevia grundigt under solen, som er den foretrukne metode blandt avlerne og høstmaskiner af stevia. Knuse bladene med en vinkelsliber eller en urt blender til at frigive den stevia naturligt sødemiddel.

•Package og sælger stevia efter en vellykket høst. Taske blade i lille, attraktive pakker. Omfatte litteratur og retninger på stevia brug. Minde folk at stevia er rapporteret til at være 10-15 gange sødere end sukker. Det er vigtigt for dine kunder at vide dette, så de bedre kan forstå hvordan man bruger det til madlavning, for at forsøde drinks og meget mere.

Tips & advarsler

  • Stevia er en stor insekt frastødende. Dens naturlige sødemiddel frastøder bladlus og græshopper.
  • Stevia vokser almindeligvis til 30 inches i højden og ca 18 til 24 inches i bredden.
  • Et hjem dehydrator kan også bruges til at tørre stevia blade, hvis solskin og varme ikke er tilgængelige.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com