Chain Link hegn indstillinger

September 12

Chain Link hegn indstillinger

Chain link hegn er ofte forbundet med sikkerhed for offentlige bygninger såsom skoler, militære baser og sikrede områder. Men kæden link hegn har vundet popularitet i bolig indstillinger på grund af de muligheder for boligejere.

Farver

Chain link hegn kommer selvfølgelig i den standard stål farve, der er naturligt at den metal hegn. Grøn, brun og sort er også standard farvevalg til beboelse chain link hegn, gør det muligt for dem at blande ind i landskabet bedre.

Stilarter

Chain link hegn nu kommer i forskellige stilarter. Firkantet indlæg har et mere elegant look mens top jernbane omsnøringsbånd kan være tilføjet støtte kæde link stof til en blød men solid ser. Der er altid den traditionelle runde, cylindrisk stillinger fås i grøn, brun eller sort.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vinyl og træ planker kan føjes til beskyttelse af personlige oplysninger til enhver kæde link hegnet. Denne indstilling opretter en back drop for landskabspleje mens det stadig tillader briser at blæse gennem din værftet.

Højde

Chain link hegn findes i 4 og 6 fod højder afhængigt af indstillingerne for ejeren af hjemmet eller bygningen. Højere højder er normalt ikke tilladt til beboelse indstillinger.

Wire målere

Sporvidde af ledningerne er bredden på de ledninger, der udgør kædeled af hegnet. Der er flere ledning målere til rådighed:

6 gauge =. 192 tomme

9 gauge =. 148 tomme

11 gauge =. 120 tomme

11 1/2 gauge =. 113 tomme

12 gauge =. 106 tomme

12 1/2 gauge =. 099 tomme

Hegnet belægninger

Chain link hegn belægninger er blevet udviklet for at tilføje mere beskyttelse fra elementerne. Nogle belægninger har den ekstra fordel af at være mere æstetisk tiltalende. Disse belægninger er typisk følgende:

Polyvinyl--dette er en plast belægning, der giver hegnet en blødere fornemmelse og hjælper med at beskytte kæde link hegnet mod korrosion.

Polyester - dette er et pulver belægning, der er anvendt i en 6 trins proces på 450 grader Fahrenheit. Denne type belægning giver overlegen hegnet farve med lidt falmning.

Zink - zink er almindeligt anvendt på tagene til at forhindre mug, mos og meldug. Denne samme begreb bruges på kæden link hegn for at yde beskyttelse mod elementerne. Zink kan bruges som en top belægning eller under andre belægninger, hvilket gør det meget alsidigt.

Maskestørrelser

Maskestørrelsen er afstanden mellem to ledninger på kæden link hegn. De mest almindelige størrelser er 2 tommer og 2 1/4 tommer. Maskerne ned til 3/8 tomme bruges mere sikkerhed end for æstetiske formål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com