Min nye Rose Bushs nederste blade vender gul uden sorte pletter

September 14

Min nye Rose Bushs nederste blade vender gul uden sorte pletter

Steg avlere ved, at når en rosenhæk løv begynder at gul det normalt betyder problemer. Rose's blade fungere som et barometer for den Plantesundhed. Hvis en rosenhæk er sundt, er bladene normalt dyb grøn med ingen pletter, huller eller laset kanter. Mens gule blade med sorte pletter angive svampesygdomme og gule blade hele busken kan indikere en manglende visse næringsstoffer, betyder gulfarvning begrænset til kun den nederste del af bushen noget andet helt. Det kan tage lidt detektivarbejde at komme til bunds i hvorfor rose's nederste blade vender gul.

Årsag

Gule blade på en rosenhæk kan være symptom på en række ting. Gule blade koncentreret nederst i bushen kan være ældre blade, der er klar til at falde. Hvis den nederste del af rosenhæk udvikler gule blade om sommeren, har mistanke om en edderkop mide angreb. Spider mider forblive generelt mod bunden af anlægget på undersiden af ældre blade. Spider mite befolkninger kan opbygge hurtigt i varmt vejr og alvorligt svække og beskadige rosenhæk.

Yderligere problemer

Udelukke andre årsager er den eneste måde at finde ud af, hvis gule blade på bunden af rosenhæk er et resultat af den naturlige proces af planten kaste ældre blade. Søge først efter spider mider. Beviser på et angreb, bortset fra gule blade, omfatter fine stropper blade, normalt ved krydset af blade og stængel.

Løsning

Hvis du finder ud af at de gule blade er gamle, enten trække dem ud eller vente, indtil de falder af sig selv. Rake dem, således at de ikke giver en avl stedet for skadedyr og patogener. Administrere en spider mite angreb med en haveslange. Brug en stærk eksplosion af vand fra bunden til midten af anlægget til at banke mider fra bladene. Vent 3 dage og derefter spray rosenhæk igen. Efter master gartner Al Karsten forstyrrer det spider mider avl cyklus. Kontroller rosenhæk i 1 uge, og hvis der stadig er tegn på spider mider, Gentag sprøjtning. Miticides arbejde for tunge, vedvarende angreb.

Forebyggelse

Den bedste måde at forhindre skadedyrsangreb, herunder spider mider, er at give gode kulturelle forhold i rosenhaven. Rake seng med jævne mellemrum for at fjerne enhver blade eller anden vegetation, som kan havnen skadedyr. Følg en konsekvent vanding tidsplan at holde rose stærke og sunde. Selvom overhead vanding ikke er anbefalet til roser, hvis du har problemer med kontinuerlig spider mite, give anlægget en god Hovedbruser periodisk under den varmeste del af sommeren. Vand om morgenen så løv tørrer før solnedgang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com