Fejlfinding en Inground Pool Filter

September 15

Fejlfinding en Inground Pool Filter

Som ejer af en i-jorden pool, giver du hurtigt lære at teste vandet, afbalancere kemikalierne og skimme ud uønskede flydende vragrester. Opretholde klart, ville svømme-stand pool vand være umuligt uden en velfungerende pool filter. Uanset hvor godt du vedligeholde din pool filter, funktionsfejl fra tid til anden de. Når de gør, skal du lære hvordan du kan foretage fejlfinding af problemet, og gør det hurtigt at forhindre din klare vand fra at få overskyet og grøn.

Instruktioner

•Test vandet tilbage flow. Hvis vandet flyde tilbage i puljen er svag, kunne det betyde enten pool filteret skal renses eller der er en forhindring, der forhindrer vand ind i pumpen eller forlader filtret.

•Look ved poolen filtrere gauge. En svag tilbagevenden flow kombineret med stigende tal på filter måler betyder, at filteret er beskidt og trænger til rengøring. Udfører en efterdønningerne på filteret bør bringe gauge numre tilbage ned til et acceptabelt interval.

•Rengør skummer og pumpe kurve. Hvis vandet flow er stadig svag, kontrollere de skummer og pumpe kurve. Hvis der er en masse hår, blade og snavs i skummer og/eller pumpe kurve, vil det forhindre vandet fra strømmer gennem filtreringssystemet.

•Kontrollér løbehjulet. Løbehjulet er beliggende i pool pumpe lige bag pumpe kurv. Adgang til pumpehjulet, skal du åbne pumpe kurv låg, trække sig ud af kurven og nå din hånd ind i røret, der forbinder pumpe kurv til løbehjulet. Fjern snavs, blade eller andre elementer fanget på løbehjulet. Mens du er der, touch løbehjulet for at se om det vakler. Hvis det vakler, kan det være årsagen til den svage tilbagevenden flow. Løbehjulet skaber det sug, der trækker vand fra poolen. Hvis løbehjulet er tilstoppet eller behov for tilpasning, har du en svag tilbagevenden vandstrømmen.

•Evaluate alle slange forbindelser og fittings. Utætte slange forbindelser eller forkert fittings tillader luft at komme ind filtreringssystemet. Luft i systemet forstyrrer vakuum miljø og mindsker den filter rensning kapacitet. Brug altid fittings, der opfylder de standarder fastsat af den internationale sammenslutning af VVS og mekaniske embedsmænd, som de er mindre tilbøjelige til at indføre luftlommer.

•Look på pool vand plan. Hvis vandstanden falder under halvhøj skimmer åbning, der er en chance for, at luften føres ind i filter-system.

Tips & advarsler

  • Check for kinks i de suge slanger. Hvis de slanger, der tilsluttes skimmeren og vigtigste afløb til pool pumpe er sammenflettet og ikke føre direkte til pool pumpe, vil det mindske pumpens evne til at suge vand fra poolen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com