Krybekælder vedligeholdelse

May 4

Et dårligt bevarede krybekælder kan gøre en ellers fint hjem til en penge grube. Fugt fører til mug og forfærdelige lugt, og i sidste ende det kan svække grundlaget for hele bygningen. Heldigvis er der masser af måder at forsegle pladsen og holde fugt på et minimum.

Dække jorden

Grundvand er en stor kilde til fugt i en krybekælder. Mange husejere favor tunge plast for at holde gulvet helt dækket og derfor tør. Det er vigtigt at holde denne plastik vejet med sten eller løst snavs.

Udluftning i rummet

Traditionelle crawlspace vedligeholdelse opfordrer til placering af foundation ventilationskanaler. Hvis du har hjem bygget for dig, tjek med HVAC (opvarmning, ventilation, aircondition) entreprenør til at se hvor ventilationskanaler skal placeres og under hvilke tidspunkter af året du skal holde dem åbne eller lukkede.

Hvis dit hus har allerede ventilationskanaler men din crawlspace har fugtproblemer, konsultere en VVS ekspert for at se, at de blev installeret på de bedste sider af bygningen til at tillade luft flow, og at du holder dem åbne og lukkede på de korrekte tidspunkter af året.

Overveje indkapsling

Et alternativ til ventilation er indkapsling--en total lukning af crawlspace. Dette er ikke beregnet til at holde fugt på et overkommeligt niveau. Det har betydet, at holde det helt. Indkapsling kræver professionelle arbejde.

Landskab at holde vand ude

En måde at hjælpe med at holde vandet væk fra dit hus er at sikre, at landskabspleje maksimerer dine chancer for at blive tør. Et hus på en bakke, for eksempel, vil have mindre grundvandet at håndtere end et hus i bunden af en skråning. Vand-absorberende planter og træer nær hjemmet kan også hjælpe.

Sump pumper

Sump pumper er traditionelle gå-til-gadget til at aflede floodwater fra kælder og krybekælder. Jeres har kontrolleres af en ekspert hvert år hvis du bor i et område med moderat regn, og hver par måneder, hvis du bor i et område med kraftig regn.

Du kan tjekke din egen sump pumpen, men det er et beskidt job, der kræver lidt af ekspertise.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com