Gul Zoysiagrass

September 19

Zoysiagrass (Zoysia spp.) er mørke-grønne græs med fine til medium tekstur. Varm-sæson græs foretrækkes for sin høj tolerance for tørke og varme. Zoysiagrasses er velegnet til områder af høj trafik. En svampesygdom fører til gult græs.

Identifikation

Rust er blandt de potentielle sygdomme i zoysiagrass. Sygdommen er forårsaget af Puccinia spp. og er mere udbredt i fugtigt temperaturer på 70 til 95 grader F. utilstrækkeligt befrugtet og vandede græsplæner er mere tilbøjelige til sygdommen.

Skader

Inficerede græs tager på en gul til rødlig-orange look som svampesporerne bryde gennem blade overflade. Et tørt pulver er set i luften når græsplæner er forstyrret eller klippes. Aflangt gul til orange-skygge pustler er synlige på vingerne. Med sygdomsprogression, græs bliver helt gul og dør. Inficerede græsplæner er meget modtagelige for vinteren skader.

Management

Befrugte græsplæner med tilstrækkelige niveauer af kvælstof. Vælge resistente zoysiagrass kultivarer. Forbedre kunstvanding og klipning af græs. Undgå vanding i løbet af eftermiddagen eller aftenen som dette ikke tillader vinger til at tørre. Dethatch græsplæner regelmæssigt. Fungicider er ikke påkrævet for rust kontrol.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com