Hvad er de tre største træer i Washington?

September 19

Hvad er de tre største træer i Washington?

Vestlige Washington bjergrige skove er hjemsted for store træer, der ikke er kun de største i staten, men også USA. Rigelig fugt fra Pacific vindene og en kølig sommer vækstsæson tillade disse træer vokser langsomt og støt.

Størrelse

Ifølge American skove nationale Register af store træer, er de tre største træer i Washington en western red cedar (Thuja plicata), kyst Douglas fir (Pseudotsuga menziesii) og ædle Ædelgran (Abies procera). Washington er hjemsted for mange andre træer, der holder den største størrelse af deres art i USA, herunder Alaska-cedertræ, Oregon Krabbe apple, Pacific taks, vestlige elletræ, ædle fir og sort cottonwood, blandt andre.

Parametre

"Største træ" er subjektive, da det kan angive enten samlede højde eller massiveness af stammen. Amerikanske skove bruger et pointsystem til at bestemme largeness og sammenlignet træer for at skelne den største. De bruger en matematisk formel, der tilføjer træhøjde med gennemsnitlige baldakin diameter og kuffert omkreds til at give en pointværdi.

Geografi

Den største kyst Douglas fir er bosat i den olympiske National Forest (ONF) med en omkreds på 505 inches, højden af 281 fødder og baldakin spredning af 71 fødder. Også står i ONF den største western red cedar på 159 fod høj, kuffert omkreds af 761 inches og baldakin 45 fod bred. I Gifford Pinchot National Forest vokser den største noble fir med 359-tomme kuffert omkreds, stående 227 fod høje og baldakin 41 fod bred.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com