Hvor brandfarlig er petroleum?

September 19

Hvor brandfarlig er petroleum?

Petroleum er et yderst brændbart kemikalie, der bruges i lanterner, jetbrændstof og varmeapparater. Kulbrinte udgør størstedelen af komponenterne i Petroleum, svarende til benzin og ethanol. I modsætning til benzin og ethanol, Petroleum brænder på en anden sats og antænder ved en anden temperatur.

Brændbarhed

Petroleum har et højere flammepunkt i forhold til ethanol og benzin. Flammepunkt er den laveste temperatur som en kemisk vil antænde og brænde. Engineering værktøjskasse placerer flammepunktet for Petroleum mellem 100 til 162 grader Fahrenheit. Udsætter Petroleum til åben flamme eller spark vil få det til at antænde.

Egenskaber

Råolie er primært det råmateriale, der gør op Petroleum og ekstraheres fra kul, olie skifer og træ. Petroleum er en blanding af vand, klipper, olie og andre forurenende stoffer udvundet af porøse lag af karbonat rock og sandsten. Siden flammepunktet for Petroleum er meget højere, andre motor brændstoffer, det er almindeligt brugt til flymotorer.

Rest

En af egenskaber af Petroleum er, at det brænder helt ud når antændt. Når Petroleum er antændt, brænder det væk alle væsker, som vandet fordamper. Meget lidt tilbage af Petroleum efter ilden går. Petroleum er som regel brændt til at disponere over den.

Behandling

Da Petroleum er et kemikalie, brandfarlige, skal en person, der er brændt af dette kemikalie få behandling straks. Flere kemiske producenter leverer Petroleum sikkerhed pulver og skum for forbrændinger. Petroleum er vasket væk straks med sæbe og vand. Noget tøj, der stadig er rester af Petroleum smides væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com