Billig Flower Bed grænsen ideer

September 20

Billig Flower Bed grænsen ideer

Overveje billig og gratis materiale indstillinger, når du designer din flower bed grænse. Kreativitet er grænseløs, så længe dit valg af materiale har ingen skadelige virkninger på blomster eller landskab. Du kan finde materialer i naturen, secondhand butikker og garage salg. Nogle materialer kan blive indsamlet over tid fra produkter, der anvendes ofte hjemme. Vælge de bedste materialer baseret på formen og størrelsen af din flower bed grænser.

Regenereret materialer

Check lokale bygning eller regenereret materielle levering butikker for billige materialer velegnet at bruge som kanter. Mursten, terra cotta tagdækning flise, behandlet tømmer og glas block er gode valg for grænser. Vælg materialer, der kan svare til formen på dit blomsterbed uden overdreven arbejde. Undgå materialer, der reagerer negativt på udendørs eksponering, er i stand til at udvaskning toksiner i din have eller kan bryde med normal brug.

Rock

Indsamle store sten eller sten til brug som en haven grænse. Vælg sten, der kan være angivet på eller i jorden på en sådan måde at de ikke vil flytte. Søge efter egnet klipper i en tilgængelige offentlige naturområde hvor du er lovligt tilladt at fjerne dem. Hele denne idé koster dig er din tid og en smule af fysisk arbejde. Vask i klipperne før placere dem i din have.

Mosaik fliser og glas

Pause tykt glas og regenereret fliser i stykker stort nok til nemt at håndtere. Grave en grænse, 3 inches lang og 3 inches dyb i front af dit blomsterbed. Hæld en del af quick-set cement 2 fod lange ind i renden og top det med brudte fliser. Gøre en mosaik med farver, der er egnet til din have. Når du har placeret din flise i våd cement, videre til en anden 2-fods segment, indtil dit design er fuldført.

Ansøgninger om små blomsterbede

Vær ikke bange for at tænke uden for boksen. Lille blomst bed grænser er en mulighed for at vise grænserne af usædvanlig karakter. Medium-størrelse træklodser, en samling af sten korsblomster, glas dørhåndtag eller fiskeri netto flåd kan gøres til en slags grænser. Varerne kan lagt i en grøft eller gjort til en kæde, brug af lim. egnet til udendørs brug. Vælge elementer, der holder op mod elementerne, vidende vejrlig er muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com