Liquid negle kan bruges på gulv fliser?

September 20

Liquid negle kan bruges på gulv fliser?

Liquid negle er til en entreprenør hvad en limpistol er at en crafter. Det kan helbrede en række problemer hurtigt og nemt, og kan virke som løsningen på næsten ethvert hjem forbedring udfordring. Dog dette opløsningsmiddel-baseret gummi lim har sine begrænsninger. Det kan bruges til at reparere en løs vinyl eller fliser gulv, men det bør aldrig bruges til installationen. Brantz vurdering, en uafhængig virksomhed, der tester byggematerialer, ikke en liste over gulvfliser blandt byggematerialer som flydende Nails er egnet.

Ydeevne

Liquid negle er et klæbemiddel, der fungerer godt for at sikre sokler, wainscoting og andre materialer på plads. Men det kan knække og tør med tiden og er normalt ikke en permanent løsning. Når det bruges til at sikre træ, følge de fleste boligejere op ved at sikre træ med søm. Liquid negle vil ikke tilstrækkeligt holde gulv fliser på plads. Over tid, kan fliserne kommer løs eller knæk, især i områder med tung mund trafik.

Omkostninger

På et par dollars pr tube, flydende Nails ikke pebret når det bruges som en spot-lim, men det beløb, ville du nødt til at installere en hel flisegulv vil gøre projektet uoverkommeligt dyre. Hvis du har en eller to løs fliser i et område, der ikke får en masse slid, skal du bruge flydende Nails for at reparere gulvet. Men for en stor opgave, flydende Nails er en af de mest kostbare klæbemidler, du kan bruge.

Anbefalinger for keramiske fliser

Traditionelle thinset er den foretrukne produkt til installation flise. Det er billigt, let at mikse og bruge og danner et cement-lignende bånd med den flise, der modstår revner og vand skader. I modsætning til flydende Nails, kan du sprede et lag af thinset over det hele stykke af fliser til at sikre god vedhæftning. Liquid negle er ikke beregnet til at blive spredt med en murske.

Vinyl Tile Installation

Nogle vinyl fliser har en selvklæbende bagside, der anvendes direkte på gulvet. En smule af flydende Nails anvendes til gulvet kan tilføje nogle ekstra forsikring, at fliserne vil forblive på plads. Vinyl fliser uden selvklæbende bagside er bedst installeret ved hjælp af en pasta-lignende mastiks, svarende til thinset bruges til keramiske fliser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com